2019 – recapitulare prin linkuri

E perioada aia a lunii decembrie când pun pauză, mă uit la ce am făcut în ultimul an și mă întreb ce e nevoie sau ce vreau să schimb pe viitor. Obișnuiesc să fac acest exercițiu pe tot parcursul anului, dar acum îmi rup mai mult timp decât în mod normal ca să dau zoom out și să trag niște concluzii.

Ca parte din proces, am făcut și o listă cu cele mai citite articole publicate aici pe blog, cele de care sunt mândră, ce interviuri am dat, apariții publice și altele. Găsești o selecție de linkuri mai jos, poate găsești ceva interesant ce ți-a scăpat.

Săptămâna viitoare revin și cu tradiționalul articol cu concluziile și lecțiile învățate în acest an (găsești aici un articol cu recapitularea-text pentru 2018, respectiv aici o variantă diferită, format Insta stories).

Pentru context: anul ăsta am publicat 44 de articole aici pe blog, dintre care 34 au fost doar în toamnă, de când m-am retras din The CEO Library. Adunate au împreună 37,785 de cuvinte, dar nu reprezintă nici 10% din cât am scris în total.

Cel mai bun conținut al meu însă nu este public pe blog, ci îl trimit doar abonaților la newsletter, Cristina’s Friday Read, pe care l-am repornit în această toamnă, după o pauză de un an. Este conținut pe care nu-l public altundeva (există o arhivă pe pagina de Newsletter, însă cu doar câteva mail-uri trimise recent, ca să-ți faci o idee).

Revin cu mai multe concluzii și cifre săptămâna viitoare. Meanwhile, aruncă un ochi peste linkurile de mai jos.

Top 5 cele mai citite articole de pe blog publicate în 2019:

Câteva articole despre cum să-ți construiești obiceiuri mai bune în 2020:

Am fost intervievată pentru:

Am vorbit / ținut prezentări / publicat guest posts @ :

Teme legate de digital marketing:

Urmează:

  • The Urbanist: Dacă ești în București pe 1 ianuarie 2020: seara (1 spre 2 ianuarie) pun muzică la The Urbanist (București, centrul vechi, Hanul lui Manuc). Ne vedem / auzim acolo?.
  • DoR (Decât o Revistă): Actualizator | Digital Control: Din 5 ianuarie o să fiu gazda unor email-uri săptămânale pentru abonații newsletterului DoR, despre cum să ai o relație mai sănătoasă cu telefonul și tehnologia. Abonează-te aici. Duminica asta (29 decembrie) o să primești un preview.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed