Cristina’s Podcast este un pretext să iau interviuri oamenilor care mi-au influențat pozitiv viața, cei de la care am învățat cele mai multe lucruri și m-au inspirat. Vorbim despre obiceiuri bune, schimbare, performanță, anxietate, greșeli făcute și lecții învățate. Deoarece mă săturasem de podcasturi superficiale, care doar îți lasă iluzia că ai fi învățat ceva, am decis să realizez episoade lungi, în care să putem aborda în profunzime subiectele discutate (plus că sunt o introvertită care nu suportă small talk).

În primul episod am fost luată la întrebări de către Deliric – îți recomand să începi cu acel episod ca să afli mai multe despre mine. În următoarele episoade am inversat rolurile și i-am intervievat pe (în ordine cronologică): Sergiu Floroaia, Andrei Roșca, Carmen Albișteanu, Robert Hajnal.

Găsești aici resursele pentru fiecare episod și mai multe detalii despre cei invitați.

Dacă ai ascultat un episod și simți că ai învățat ceva, aș aprecia să dai share mai departe și să-ți inviți și prietenii, colegii sau familia să asculte. Mulțumesc.

Poți asculta podcastul pe toate platformele dedicate, oriunde preferi tu să asculți podcasturi, inclusiv: Soundcloud | iTunes | Spotify.

Mulțumesc echipei tehnice:
Ergo (editare)
Silent Strike (muzică intro/outro)
mvd_mvn (cover artwork)
Ceva Mărunt (studio)