Carmen x Cristina | Cristina’s Podcast [Episodul #4]

Carmen Albișteanu este nutrition coach (certificare Precision Nutrition și Fitness Scandinavia), alergătoare montană, digital marketer (specializată în strategie pentru Conversion Rate Optimization), blogger și una din cele mai apropiate prietene ale mele. Ne știm de foarte mulți ani, din perioada când niciuna dintre noi încă nu știa că există o lume a alergării, și nici nu eram interesate de ce înseamnă să mănânci sănătos (deh, vârsta).

Am tras acest episod de podcast la începutul lui 2020, într-o dimineață superbă de duminică. După ce l-am înregistrat, ne-am dus să ne luăm un latte și ne-am plimbat prin parcul Herăstrău, care era plin ochi de oameni, iar seara am dat o tură de alergare prin Tineretului, alt parc din București (în tricou, fiindcă era incredibil de cald). Cu alte cuvinte, este un podcast înregistrat în viața noastră obișnuită pre-Corona. happy

Povestim despre două subiecte mari și late: alergare montană pe distanțe lungi și nutriție. Am rugat-o pe Carmen să detalieze ce înseamnă să participi la competiții de alergare montană pe zeci de kilometri (distanțe de maraton și ultramaraton), cum se antrenează și se pregătește pentru așa ceva – atât fizic, cât și pe plan mental. În a doua jumătate intrăm în subiecte legate de nutriție, mâncat sănătos, pericolele dietei keto, cum a ajuns Carmen să fie interesată și să studieze acest subiect și multe altele.

Ne poți asculta aici:

Îl poți găsi și asculta pe toate platformele dedicate podcasturilor. (iTunes, Spotify, Google Play Music etc).

Urmărește-o pe Carmen pe blogul ei, abonează-te la newsletterul Fit Tales, sau pe social media: LinkedIn, Instagram, Facebook.

Episodul a fost înregistrat în: Februarie 2020.

Mulțumesc:

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

3 comentarii

3 comentarii. Leave new

  • Alexandra
    8 mai 2020 12:41

    Foarta utila si frumoasa discutia happy

    Răspunde
  • Wow ! Super discutie ! Nu ma asteptam sa rezist, cand am vazut ca dureaza peste doua ore, dar a picat exact pe ce aveam nevoie. Felicitari Cris si Carmen! Cu siguranta urmeaza o cerere de newsletter si cativa urmaritori noi. Zi frumoasa voua !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed