Cristina's Friday Read 2

Abonează-te @ newsletterul Cristina’s Friday Read

Am pornit Friday Read în 2017, din dorința de a-mi ajuta prietenii să nu facă aceleași greșeli pe care le-am făcut eu.

Este locul unde vorbesc despre lecțiile pe care le-am învățat (și încă le învăț) pe propria-mi piele și mi-aș fi dorit să le descopăr mai devreme, resurse care m-au ajutat să-mi accelerez procesul de învățare, să iau decizii mai bune și să rămân întreagă la cap. Încerc să acopăr toate nuanțele de gri, să ofer unelte care ajută oamenii să vadă perspective noi și să ajungă singuri la cele mai bune decizii pentru contextul lor.

Am pornit newsletterul într-o perioadă în care mă săturasem de toate articolele de dezvoltare personală scrise de diverși „experți” și „specialiști” care încearcă să pară ceva ce nu sunt și servesc rețete de „succes garantat”. Le simt la fel de superficiale și nesatisfăcătoare precum mâncarea junk: 0 valoare nutritivă, doar dau dependență și ne lasă mai înfometați ca înainte.

Să nu uităm că munca și responsabilitatea ne aparțin 100% – degeaba citim dacă nu aplicăm toate lucrurile învățate.

De ce newsletter? Fiindcă este o variantă prietenoasă pentru sănătatea noastră mentală. Un email nu depinde de algoritmi schimbători și nu dispare din inbox dacă nu îl citim imediat după ce îl primim (și nu-ți recomand să faci asta!), ci îl putem deschide atunci când este convenabil pentru agenda noastră.

Cum te abonezi? Completează formularul de mai jos și vei primi instant un email pentru a confirma abonarea. E nevoie să dai click pe linkul din el pentru a te abona. O să primești ceva nou de la mine din două în două vineri și te poți dezabona oricând vrei.

Dacă vrei să știi la ce să te aștepți, aruncă un ochi peste arhivă.

– Cristina

Stats:
– abonați: 2928
– open rate: 62.44%
– click rate: 9.14%