Newsletter – Cristina’s Friday Read

Cristina's Friday Read 2

Abonează-te @ Cristina’s Friday Read

Am pornit Friday Read în vara 2017, din dorința de a-mi ajuta prietenii să nu facă aceleași greșeli pe care le-am făcut eu și să împărtășesc lecțiile pe care le învăț pe propria-mi piele.

Mă săturasem de toate articolele de dezvoltare personală scrise de diverși “experți” și “specialiști” care încearcă să pară ceva ce nu sunt și servesc rețete de “succes garantat”. Le simt la fel de superficiale și nesatisfăcătoare precum mâncarea junk: 0 valoare nutritivă, doar dau dependență și ne lasă mai înfometați ca înainte.

Friday Read este locul unde scriu despre ideile pe care mi-aș fi dorit să le descopăr mai devreme, resurse care m-au ajutat să-mi accelerez procesul de învățare, să iau decizii mai bune și să rămân întreagă la cap. Încerc să acopăr toate nuanțele de gri, să ofer unelte care să pot ajuta oamenii să vadă perspective noi și să ajungă singuri la cele mai bune decizii pentru contextul lor. Dar, evident, munca și responsabilitatea ne aparțin 100% – depinde doar de noi să punem în practică lucrurile pe care le citim.

De ce newsletter? Fiindcă este o variantă prietenoasă pentru sănătatea noastră mentală. Un email nu depinde de algoritmi schimbători și nu dispare din inbox dacă nu îl citim imediat după ce îl primim (și nu-ți recomand să faci asta!), ci îl putem deschide atunci când este convenabil pentru agenda noastră.

Te abonezi completând formularul de mai jos. (Vei primi instant un email pentru a confirma abonarea – să dai click pe linkul din el, altfel nu vei primi niciun newsletter.)

– Cristina

Iar dacă vrei să-ți faci o idee înainte să te abonezi, poți arunca un ochi peste arhivă.