Newsletter – Cristina’s Friday Read

Cristina's Friday Read 2

Cristina’s Friday ReadDacă…

– vrei în permanență să evoluezi, să înveți lucruri noi (kaizen),
– îți plac articolele echilibrate și bine documentate, care prezintă toate nuanțele de gri și stârnesc dezbateri în capul tău,
– ești sceptic(ă), îți place să filtrezi prin propriul filtru al gândirii,
– ai o repulsie față de self-help bullshit scams, cu titluri clickbaity & conținut fluffy, când e mai mult marketing decât valoare,

…atunci s-ar putea ca acest newsletter să fie pentru tine.

Din două în două vineri trimit un mail cu gânduri și resurse legate de dezvoltare personală.

Sunt unelte care să ne ajute să rămânem întregi la cap în era digitală, pe teme de genul cum să luăm decizii mai bune, cum să fim mai eficienți, cum să nu ne simțim copleșiți sau anxioși din cauza abundenței de informații, cum să ne accelerăm procesul de învățare, cum să alegem cărțile pe care să le citim, cum să ne construim obiceiuri sănătoase etc.

Scriu despre ele nu fiindcă aș fi vreun expert în așa ceva, dimpotrivă. Sunt lucruri pe care mi-aș fi dorit să le aflu în școală, dar am fost nevoită să mă lovesc singură de ele și să le învăț. Scriu despre ele în speranța că nu vor face și alții aceleași greșeli pe care le-am făcut eu.

Dacă încă nu ești convins, găsești mai jos o arhivă cu cele mai recente newsletters trimise. Iar ca să afli mai multe despre mine, citește ce am scris aici.

– Cristina ChipuriciArhivă: