Curious content creator, blogging since 2006. Change strategist, mountain trail runner, stoic wannabe and master’s student in Applied Ethics. Occasionally spotted chasing ducks in Bucharest parks.

Le sunt ghid celor care vor să se cunoască mai bine și să-și construiască o relație sănătoasă cu tehnologia. Am creat Friday Read – un newsletter unde împărtășesc lecțiile învățate pe propria-mi piele, lucrez 1-la-1 cu oameni, țin workshopuri pe teme legate de dezvoltare personală și înregistrez un podcast cu invitați de la care am avut multe de învățat.

Îi ghidez pe cei din jur să devină mai productivi, dar în același timp să rămână umani. Să-și controleze atenția, să învețe cum să intre într-o stare de concentrare și creativitate, dar să fie antifragili când lovesc haosul și incertitudinea. Să-și construiască o relație echilibrată cu tehnologia, care să-i susțină în creșterea lor personală și profesională, fără să-și atașeze prea tare identitatea sau să uite ce-i face unici. Să descopere unelte prin care-și pot gestiona timpul, să obțină energie și claritate. Să-și formeze obiceiuri noi sau să „se lase” de cele care nu le mai sunt benefice. Și să nu uite să se distreze și să se bucure de viață pe parcursul acestei călătorii.

Adică exact lucrurile cu care m-am luptat eu personal multă vreme – și în continuare mă lupt.

Am fost dependentă de telefon și social media, eram un hoarder de informație, dar în timp mi-am construit o relație sănătoasă cu tehnologia. Înainte nu făceam deloc sport, pe când acum particip la competiții de alergare montană. Înainte nu citeam aproape deloc, nici măcar o carte pe an, iar acum citesc mult, câteva zeci de cărți pe an – și nu doar le citesc, ci aplic informațiile învățate din ele și le dau mai departe celor care au și ei nevoie.

***

ZOOM IN:

FRIDAY READ NEWSLETTER: este cel mai bun loc unde mă poți urmări. Trimit recomandări de cărți și diverse resurse care m-au ajutat să-mi accelerez procesul de învățare, să iau decizii mai bune și să rămân întreagă la cap.

WORKSHOPURI: Țin workshopuri pe teme legate de productivitate și obiceiuri bune în relația cu tehnologia. Cel mai bun mod de a afla de workshopurile organizate de mine este să te abonezi la newsletterul Friday Read. Dacă ai / reprezinți o companie și vrei să afli cum aș putea contribui la productivitatea echipei tale, hai să povestim pe larg, scrie-mi la: hello at cristinachipurici punct ro .

CHANGE STRATEGY: Lucrez 1-la-1 cu oameni și îi susțin să-și atingă obiectivele dorite. Le sunt parteneră în proces și îi ghidez să descopere soluții, perspective noi, să ia deciziile potrivite și să facă schimbări sănătoase și sustenabile pentru contextul lor. Dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă Change Strategy, vezi Whisper – Center for Strategic Change.

CRISTINA’S PODCAST: Este locul unde stau de vorbă cu oameni de la care am învățat personal multe lucruri. Sunt conversații cu change makers despre lecțiile învățate pe parcurs, greșelile făcute, costurile performanței, obiceiuri, rutină și schimbare.

 • FRIDAY READ NEWSLETTER: 3000+ CITITORI DIN 23+ ȚĂRI / 74% OPEN RATE
 • CRISTINA’S PODCAST: 50,000+ ASCULTĂRI
 • WORKSHOPURI: 375+ PARTICIPANȚI ÎN 25+ WORKSHOPS
 • CHANGE STRATEGY: 250+ SESIUNI INDIVIDUALE

Dacă vrei să vezi cum este să lucrezi cu mine sau ce schimbări au făcut cei care au participat la workshopurile mele, vezi pagina de testimoniale.

***

BACKGROUND:

Am experiență în content creation și marketing.

În 2007, sătulă de ce mi se spunea la facultatea de jurnalism și în instituțiile media unde făceam practică – și anume că nu poți avea succes fără bârfe, scandaluri sau controverse, am decis să pornesc un blod de monden curat, axat pe educație muzicală, interviuri cu artiști, recenzii etc. Așa a apărut proiectul Monden.info (actual Urban.ro), pe care l-am transformat în cel mai popular blog de muzică din România – adică cea mai citită, comentată și preluată publicație de acest gen. L-am vândut la finalul lui 2008 – a fost primul blog vândut din România, în ciuda faptului că tocmai începuse criza financiară. Am rămas în continuare implicată în proiect, până în 2011.

Folosind banii din vânzarea proiectului, am urmat un Master în Music Business la Berklee College of Music și am început să promovez online artiști independenți, în special din zona hip-hop – am lucrat cu Guess Who, Grasu XXL, Maximilian, Spike, CTC, Bitză și mulți alții. Ulterior am lucrat în digital marketing și am colaborat atât cu agenții (SEO Monitor/Upswing – content marketer, Golin – digital manager), cât și direct cu branduri (Zonga – serviciul de music streaming, Heimdal Security – produs de cybersec).

În 2017 am pornit The CEO Library, un proiect internațional cu cărți recomandate de lideri. Am intervievat 250 de antreprenori și high performers din întreaga lume și am discutat despre cărțile care i-au influențat. M-am retras din proiect în 2019.

Am contribuit la creșterea PORC, cel mai popular brand de streetwear din România, co-fondat în 2012 de soțul meu.

FORMĂRI / STUDII:

 • Master în Etică Aplicată în Societate, Afaceri şi Organizaţii (2022-prezent)
 • UESCA Running Coach (2022-prezent)
 • Train the Trainer – Raluca Alecu (2022)
 • Change Strategist – Whisper – Center for Strategic Change / Andrei Roșca (2021)
 • Școala de Scris – Daniel Zărnescu (2020)
 • Music Business Master @ Berklee College of Music (2009-2011)
 • Facultatea de Jurnalism @ Hyperion București (2006-2009)
 • Colegiul Național Bilingv Englez George Coșbuc, București (2002-2006)

Mai multe detalii pe LinkedIn.

Motto: „Develop the habit of letting small bad things happen. If you don’t, you’ll never find the time for the life-changing big things.” (via Tim Ferriss)

Mă găsești la: hello at cristinachipurici punct ro

[Pagină modificată ultima oară în: mai 2023]