Ergo x Cristina | Cristina’s Podcast

În acest episod îl „disec” pe Ergo, cofondator și general manager al brandului românesc de streetwear PORC, dar și jumătatea mea mai bună.

Am povestit despre cum a început, scena de graffiti din România, pasiunea pentru fotografie, rolul studiilor în ceea ce face în prezent (a făcut masterul de la Politehnică – Știința și Ingineria Materialelor), cum a pornit PORC împreună cu Toto (Deliric) și ce provocări au – rămânem destul de mult în zona asta de antreprenoriat în România, producție & business. Pe final discutăm despre disciplină (și David Goggins happy ), de ce se trezește în fiecare dimineață la 4 AM și în timpul liber se antrenează pentru a alerga ultramaratoane montane – curse lungi de peste 100 de km.

Mi-a fost greu să mă rup de rolul de parteneră de viață și să-l „disec” detașat pe Ergo, din perspectiva cuiva care acum l-ar descoperi. Te las pe tine să afli cât de bine mi-a ieșit.

Hope you’ll enjoy it.

Play:

Mulțumesc:

Poți găsi aici celelalte episoade din podcast.
Îl poți asculta pe orice platformă unde preferi tu să asculți podcasturi, doar la un search după numele meu.
Linkuri directe: Spotify | Apple Podcasts (iTunes).

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

7 comentarii

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed