Mi-am interogat soțul! Ergo x Cristina [episod nou podcast]

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

De fiecare dată când mai înregistrez un episod nou de podcast îmi spun: „Ăsta a fost cel mai greu dintre toate!„.

Presupun că e normal. I-am luat la întrebări până acum pe unii dintre mai importanți oameni din viața mea, persoane care au jucat un rol uriaș și fără de care n-aș fi fost cine sunt acum.

Episodul pe care-l lansez azi nu face excepție. Și de data asta mi-am spus că a fost cel mai dificil de înregistrat până acum.

Am stat de vorbă cu Ergo, cofondator și General Manager al brandului românesc de streetwear PORC și… well, jumătatea mai bună. Încă nu prea m-am obișnuit să-l prezint soțul meu.

Am povestit despre cum a început, scena de graffiti din România, pasiunea pentru fotografie, rolul studiilor în ceea ce face în prezent (a făcut masterul de la Politehnică – Știința și Ingineria Materialelor), cum a pornit brandul de streetwear PORC împreună cu Toto (Deliric) și ce provocări au – rămânem destul de mult în zona asta de antreprenoriat în România, producție & business. Pe final discutăm despre disciplină (și David Goggins happy ), de ce se trezește în fiecare dimineață la 4AM și în timpul liber se antrenează pentru a alerga ultramaratoane montane – curse lungi de peste 100 de km.

Mi-a fost greu să mă rup de rolul de parteneră de viață și să-l „disec” detașat pe Ergo, din perspectiva cuiva care acum l-ar descoperi. Te las pe tine să afli cât de bine mi-a ieșit.

Hope you’ll enjoy it!

Îl poți găsi pe orice platformă unde preferi tu să asculți podcasturi, iar aici ai la un loc toate episoadele deja lansate.

Dă-mi un reply după ce îl asculți și spune-mi cu ce rămâi din el. Poate un lucru care ți se pare interesant și nu-l știai, o idee care te-a pus pe gânduri sau o întrebare la care erai curios (/ curioasă) să afli răspunsul.

Happy Friday!

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed