Lucrează cu mine

Salut,

Probabil ai ajuns aici deoarece ai auzit povestea mea, ai aflat despre procesul meu de transformare radicală din ultimii ani, și îți dorești la rândul tău să te schimbi. Poate îți dorești să îți organizezi timpul mai bine și să devii mai productiv, să capeți mai multă energie și claritate mentală. Poate vrei să-ți construiești obiceiuri sănătoase, să te apuci de un sport sau să ții sub control dependența de social media.

Dorința de a face pași într-o direcție nouă contează enorm și este esențială pentru a începe orice proces de schimbare, însă – și este un mare însă – nu este de ajuns.

Dacă ești în căutarea unor soluții rapide și ușoare, nu te afli în locul potrivit. Nu va funcționa dacă te implici “doar un pic” și nu-ți asumi responsabilitatea.

Da, există varianta să lucrăm împreună, să te ajut să te deblochezi și să-ți accelerezi procesul de schimbare, dar orice schimbare necesită o implicare mare din partea ta – nu doar la nivel financiar, ci și de timp și energie.

Rolul meu este să te ghidez astfel încât să ajungi singur la soluțiile potrivite în contextul tău, să descoperi noi perspective sau opțiuni și să faci schimbări într-un mod care este sănătos și sustenabil pe termen lung – PENTRU TINE. Nu vin cu soluții și rețete “sigure” pe care să le aplici. Nu-ți voi spune niciodată ce sau cum să faci, fiindcă nu dețin adevărul absolut și nu există un singur mod corect de a face lucrurile. Iar a crede orbește orice spun nu este compatibil cu felul în care gândesc.

Dacă vrei să faci următorul pas, poți completa acest formular și te voi contacta pentru a stabili o conversație în care să povestim mai multe. Este o oportunitate să discutăm împreună contextul tău, să clarificăm ce obiective și așteptări ai, ce schimbări ți-ai dori să faci și să-ți formezi o părere legată de cum ar fi să lucrăm împreună.

După această conversație (care este gratuită) decidem dacă vom continua să lucrăm împreună sau nu. Spun asta deoarece am un număr limitat de oameni cu care pot lucra simultan pe termen lung și, în plus, există și posibilitatea să nu te pot ajuta.

AICI este formularul de contact.

AICI poți afla ce spun cei care au lucrat cu mine.