Lucrează cu mine

Salutări,

Probabil ai ajuns aici deoarece ai auzit povestea mea, ai aflat despre procesul meu de transformare radicală din ultimii ani și îți dorești la rândul tău să te schimbi. Poate îți dorești să îți gestionezi mai bine atenția, să-ți organizezi timpul, să devii mai productiv, să capeți mai multă energie și claritate mentală. Vrei să-ți construiești obiceiuri sănătoase, să te apuci de un sport sau să ai o relație mai sănătoasă cu mediul digital și întreruperile cauzate de diverse aplicații.

Te felicit pentru curaj. A admite că ai nevoie să schimbi ceva este un prim pas esențial în orice proces de acest gen.

Există varianta să lucrăm împreună, în sesiuni 1-la-1, și să te ajut să accelerezi procesul de schimbare. Rolul meu ar fi să te ghidez astfel încât să ajungi singur la soluțiile potrivite în contextul tău, să descoperi noi perspective sau opțiuni și să faci schimbări într-un mod care este sănătos și sustenabil pentru tine pe termen lung.

Însă nu te aștepta să vin cu soluții și rețete “sigure” pe care să le aplici. A crede orbește orice spun nu este compatibil cu felul în care gândesc, deoarece nu cred că există un singur mod corect de a face lucrurile sau că aș deține eu adevărul absolut. De asemenea, dacă ești în căutarea unor soluții rapide și ușoare, nu te afli în locul potrivit. Nu va funcționa dacă te implici “doar un pic” și nu-ți asumi responsabilitatea.

Pentru a programa o primă sesiune cu mine, completează acest formular. În 1-2 zile lucrătoare de la completarea formularului îți voi trimite un link spre un calendar sincronizat automat cu agenda mea, de unde vei putea programa o primă sesiune. Aceasta durează o oră și se desfășoară pe Zoom.

În această primă sesiune vom discuta contextul tău, ce schimbări îți dorești să faci și ce obiective ai pe termen mediu și lung. Dacă nu-ți sunt clare obiectivele, atunci le vom clarifica împreună.

* În acest moment, timpul de așteptare pentru a putea programa o primă sesiune este de aproximativ 6 săptămâni. Prima sesiune este gratuită, iar prețul pachetelor de sesiuni și restul detaliilor administrative sunt comunicate în cadrul ei.

Las aici din nou linkul pentru o sesiune 1-la-1 cu mine: formular de înscriere.

Dacă ești curios să afli ce spun cei care au lucrat cu mine, poți arunca un ochi pe pagina de testimoniale.