Lucrează cu mine

Pe lângă partea de content creation & educație (newsletter, podcast, workshopuri și traininguri), îmi aloc timp pentru a lucra 1-la-1 pe termen lung cu o mână de oameni și să îi ajut să capete claritate și să-și atingă obiectivele dorite.

Le sunt parteneră în proces și îi ghidez să găsească soluțiile potrivite pentru contextul lor, să descopere noi perspective și să facă schimbări sănătoase și sustenabile.

Dacă vrei să lucrăm împreună, mi se pare important să știi că eu nu spun oamenilor ce să facă. Este important ca fiecare să-și asume deciziile pe care le ia și responsabilitatea lor. În plus, soluțiile care funcționează la o persoană nu funcționează la oricine altcineva – și am lucrat cu suficient de mulți oameni astfel încât să văd perspective și rezolvări extrem de diferite la provocări care păreau identice.

Ce pot eu să fac în schimb este să te ajut să capeți claritate, să nu te mai minți singur, să-ți faci o strategie pentru a ajunge acolo unde-ți dorești și să te ghidez prin proces.

Câteva exemple de obiective ale celor cu care am lucrat până acum: claritate în decizii importante, managementul atenției, îmbunătățirea productivității, construit obiceiuri, îmbunătățit asertivitatea (cum spunem nu, cum ne stabilim limite sănătoase în relațiile cu ceilalți / munca / tehnologia), schimbare de job sau de carieră. Este doar o listă de început, ca să-ți faci o idee, dar nu mă limitez la acestea.

Am 14 ani de experiență în a gândi, lansa, promova și conduce proiecte online de succes, content creation & marketing, music business, ecommerce, streetwear brands și tech startups. Găsești experiența profesională detaliată pe contul de LinkedIn.

Îmi petrec timpul liber citind și alergând – în special pe cărări montane, pe distanțe lungi (21km+).

Dacă vrei să vezi ce spun cei cu care am lucrat până acum: citește testimonialele de aici.

Dacă vrei să lucrăm împreună, completează formularul de pe site-ul Whisper – Center for Strategic Change.

Dacă vrei să mă contactezi în alt scop, poți să-mi scrii pe adresa de email de pe care trimit newsletterul.