Lucrează cu mine

Lucrez cu oameni care fac performanță și îi ajut să-și construiască o relație sănătoasă cu tehnologia, să-și formeze obiceiuri mai bune, să descopere uneltele raționale și emoționale prin care-și pot controla mai bine atenția, să obțină energie și claritate.

Am pornit de jos. Am avut mulți ani în care am fost sedentară, nu făceam deloc mișcare, dormeam prost, lucram toată noaptea, mă culcam după răsăritul soarelui iar somnul era fragmentat deoarece trezeam și răspundeam la mesaje; nu citeam cărți – nici măcar una pe an, consumam prea mult alcool iar, prin natura jobului, eram non-stop lipită de telefon. Pentru comparație, acum alerg maratoane (printre care multe curse montane), citesc în jur de 70 de cărți pe an (cele mai multe sunt cărți grele, de non-ficțiune), mi-am reglat somnul, nu am mai consumat deloc alcool de ~3 ani și am o relație sănătoasă cu telefonul și mediul digital.

M-am lovit singură cu capul de toți pereții și m-am confruntat cu consecințele unui astfel de stil de viață toxic până când, într-un final, am fost nevoită să învăț să cer ajutorul. Am început să citesc și să experimentez pe propria-mi piele, am evoluat, iar acum îi ghidez pe cei care doresc și ei să treacă printr-un proces de schimbare.

Fac asta sub mai multe forme:
1. Prin conținutul pe care-l public gratuit: articolele de pe acest blog, newsletterul (acolo este cel mai bun loc unde mă poți urmări), podcastul unde intervievez high-performers.
2. Conținutul și proiectele făcute împreună cu alte publicații (exemplu: Digital Control cu DoR).
3. Workshopuri.
4. Lucrat în privat – sesiuni 1-la-1, personalizate în funcție de nevoile individuale.

AICI poți afla ce spun cei care au lucrat cu mine – fie au participat la workshopurile mele, fie am lucrat 1 la 1.

Dacă dorești să afli mai multe detalii, dacă te întrebi cum te-aș putea ajuta sau cum ar arăta dacă am lucra împreună, dă-mi un mail la contact at cristinachipurici punct ro sau sună-mă: +40720833821. Te rog nu mă contacta pe social media și nu îmi trimite comunicate de presă, invitații la evenimente, testat produse, pitchuri de articole sau link exchange. Mulțumesc.

– Cristina