Lucrează cu mine

Lucrez 1-la-1 cu o mână de oameni și îi ajut să-și atingă obiectivele dorite, indiferent de natura lor (personală sau profesională). Le sunt parteneră în proces și îi ghidez să găsească soluțiile potrivite pentru contextul lor, să descopere noi perspective și să facă schimbări sănătoase și sustenabile. Nu le spun eu ce să facă, fiindcă nu sunt expertă în viața lor, dar îi pot ajuta să-și clarifice procesul, strategia necesară și să accelereze ritmul.

Câteva exemple de obiective pe care am lucrat până acum: claritate în decizii grele, schimbare de carieră, gestionarea atenției, îmbunătățirea productivității, exersat mușchiul creativității, construit obiceiuri sănătoase, îmbunătățit asertivitatea, crescut calitatea relațiilor. (este doar o listă de început, ca să-ți faci o idee, dar nu mă limitez la acestea)

Dacă vrei să vezi ce spun cei cu care am lucrat până acum, poți vedea aici o pagină cu testimoniale.

Crezi că te-aș putea ajuta? Cel mai ușor mod de a afla este să stabilim o primă conversație, în care să povestim mai multe – completează formularul de aici și te voi contacta în max 2 zile lucrătoare. Lucrez atât pe Zoom, cât și față în față, în aer liber – pentru cei care locuiesc în București.

Prima conversație are scopul de assessment. Vom explora contextul tău, ce schimbări îți dorești să faci, ce obiectiv ai, ce simți că te împiedică să-l atingi, ce ai încercat până acum, cum vom măsura progresul.

Experiență: Am formare de Change Strategist, master în Music Business, 14 ani de experiență în lansat, promovat și condus mai multe proiecte online de succes, content creation, digital marketing, industria muzicală, ecommerce x streetwear brands și tech startups. Găsești experiența profesională detaliată pe contul de LinkedIn. În timpul liber alerg distanțe lungi pe cărări montane.