Lucrez cu oamenii și îi ajut să-și construiască obiceiuri mai bune, să-și gestioneze dependența de digital, indiferent de formă (social media, emails, chat, gaming etc), și să descopere uneltele raționale și emoționale prin care-și pot controla mai bine atenția, să obțină mai multă energie și claritate.

M-am schimbat radical în ultimii 10 ani. Am fost dependentă de telefon și de rețelele de social media prin prisma jobului (13 ani de lucrat în digital marketing). Nu citeam cărți deloc, nici măcar una pe an, până am realizat cât am avut de pierdut – acum citesc peste 50 de cărți pe an și mă concentrez pe a aplica ce învăț. Aveam un stil de viață nesănătos, eram sedentară (acum alerg maratoane montane în timpul liber), nu dormeam (mă culcam după răsărit, dormeam 4 ore, cu telefonul pe perna de lângă – uneori răspundeam la mail-uri în mijlocul somnului), și multe altele cu care acum mi-e rușine.

M-am schimbat, dar nu înainte de a experimenta pe propria-mi piele și a mă da singură cu capul de toți pereții. Acum îmi doresc să-i ajut și pe alții să se schimbe și să nu repete greșelile pe care le-am făcut eu.

Fac asta sub mai multe forme:
1. Prin conținut gratuit: articolele de pe acest site, newsletterul și podcastul unde intervievez high performers.
2. Proiecte speciale, precum a fost Digital Control cu DoR.
3. Workshopuri: cele mai multe le organizez direct pentru oamenii din comunitatea mea, dar am ținut câteva și pentru companii.
4. Lucrat individual – sesiuni 1 la 1.

Sunt o fire sceptică, așadar abordarea mea este una axată pe știință și adunat date, pe personalizat procesul în funcție de contextul individual, în niciun caz pe “fă ca mine / citește asta și ai încredere că o să fie bine, că zic eu”. Am pierdut prea mult timp citind articole sau cărți de dezvoltare personală scrise de “experți” care serveau “rețete universale de succes garantat” – nu cred în așa ceva.

AICI poți afla mai multe despre experiența mea, iar AICI poți afla ce spun cei care au lucrat cu mine (fie au participat la workshopurile mele, fie am lucrat individual).

Iar dacă dorești să afli mai multe detalii sau te întrebi cum te-aș putea ajuta și cum ar arăta dacă am lucra împreună, îmi poți scrie oricând pe adresa de mail: contact la cristinachipurici punct ro.

– Cristina