Lucrează cu mine

Activitatea mea este împărțită între Content Creation / Education (prin newsletterul Friday Read, newsletterul 0+ Insider, podcastul propriu, workshopuri și traininguri), respectiv partea de Change Strategist.

Sunt Change Strategist, adică lucrez 1-la-1 cu oameni și îi ajut să-și atingă obiectivele dorite. Le sunt parteneră în proces și îi ghidez să descopere soluții, perspective noi, să ia deciziile potrivite și să facă schimbări sănătoase și sustenabile pentru contextul lor.

Change Strategy este o metodă interdisciplinară de facilitare a schimbării. Un Change Strategist își ajută clientul să-și găsească propriile soluții și să-și accelereze procesele de dezvoltare, indiferent dacă acestea țin de viața personală sau profesională.

Metoda folosește ca bază de pornire elemente din coaching-ul co-activ și construiește un proces unic, personalizat, pentru fiecare client, utilizând tehnici din școli alese special să fie cât mai diferite, pentru a crește șansele să ajute oamenii prin ceea ce face și să se muleze pe nevoile fiecărei persoane.

Este o metodă centrată pe prezent și orientată către viitor, pragmatică, se concentrează pe rezultate și încurajează acțiunea și asumarea responsabilității.

Câteva exemple de obiective ale celor cu care am lucrat până acum într-un proces de Change Strategy: claritate în decizii importante, managementul atenției, îmbunătățirea productivității, formare de obiceiuri, schimbare de job. Este doar o listă de început, ca să-ți faci o idee, dar nu mă limitez la acestea.

Îmi petrec timpul liber alergând distanțe lungi, în special pe cărări montane. Am 14 ani de experiență în a gândi, lansa, promova și conduce proiecte online de succes, content creation & marketing, music business, ecommerce, streetwear brands și tech startups – găsești experiența profesională detaliată pe LinkedIn.

Dacă vrei să mă contactezi, completează formularul de aici sau dă un reply la adresa de email de pe care trimit newsletterul.

Dacă vrei să vezi ce spun cei cu care am lucrat până acum, poți citi câteva testimoniale aici.