Cum încurajăm sportul în România? De vorbă cu Radu Restivan, fondatorul 321sport (Episod nou podcast)

Radu Restivan este inițiatorul mai multor proiecte care încurajează și susțin românii să se apuce de sport. Este fondatorul comunității 321sport, conduce agenția de marketing sportiv The Sports Architects și recent a produs și lansat documentarul La Cota 10,000, care deja e bine primit la festivalurile de film de afară.

Sportul face parte din viața mea, iar Radu a jucat un rol cheie în acest lucru.

Mi-a fost alături când am alergat primul kilometru, primul meu semi-maraton, primul maraton. Am avut ani întregi în care în fiecare marți seara alergam împreună o tură de Herăstrău, la alergările grupului 321sport, iar în fiecare luni și joi seară eram la orele de spinning ținute de el (până la pandemie).

Știu că dacă nu era el și dacă nu fonda „incubatorul social” 321sport, care reprezintă un întreg sistem de susținere pentru oricine vrea să se apuce de sport de la 0, nu aș fi reușit să fac nimic pe planul ăsta.

Am venit pentru sport, dar am rămas pentru oameni.

Am înregistrat un episod de podcast în care ne poți auzi discutând despre comunitatea 321sport, motivele pentru care oamenii se apucă (și se țin) de alergare, cum arată ecosistemul sportiv local, ce provocări există și ce soluții ar implementa el pentru a încuraja sportul în România – atât la nivel de începător, cât și profesionist, și multe altele.

Ne poți asculta pe Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts (iTunes) sau oriunde asculți tu podcasturi – doar dă un search după numele nostru și ne vei găsi.

Urmărește-l pe Radu sau află mai multe despre proiectele lui de aici:

Mulțumesc:

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

2 comentarii

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed