Spun povești care merită învățate

Cristina x Deliric | Cristina’s Podcast [Episodul 1]

Am gândit acest podcast ca pe un pretext pentru a lua interviuri oamenilor apropiați, cei de la care am cele mai multe lucruri de învățat, în speranța că poate aceste conversații vor ajuta și pe alții. Doar că în acest prim episod am fost eu cea intervievată.

Enjoy:

Mulțumesc:
Deliric (evident)
Ergo (editare)
Silent Strike (intro/outro)
mvd_mvn (cover artwork)
Toma și Sergiu (Ceva Mărunt)

Later update:
Mai multe detalii:

  • în acest prim episod m-a luat la întrebări un om care îmi este apropiat și mă cunoaște bine de foarte mulți ani. am avut încredere că știe ce butoane să apese, că nu va cosmetiza lucrurile și nu se va da înapoi de la întrebările alea grele. nu m-am înșelat happy
  • bonusul că primul episod este interviu cu mine? așa nu va trebui să explic mereu cum am ajuns aici, o să pot să dau direct link spre acest episod. mă scapă de durerea asta de cap măcar pentru vreun an (după aia cine știe în ce direcție o mai apuc).
  • ca să tai din presiunea din capul meu, mi-am setat niște limite: o să fac doar un sezon, cu aprox. 13 episoade / interviuri (3 sunt deja gata). decid ulterior dacă-l continui sau nu. nu știu cât de des o să apară, e final de an și am luat destule decizii, unele lucruri mai merită și o doză de randomness.
  • nu știu dacă o conversație de o oră este suficientă ca să intri în profunzime în subiecte. până te încălzești și începi să sapi ca lumea, deja trebuie să faci încheierea. așadar așteaptă-te la niște episoade lungi și foarte lungi. ăsta de azi are 95 de minute, următoarele vor avea în medie peste 2 ore. (dacă nu ai răbdare și ești în căutarea unor soluții sau formule sigure care să-ți fie servite din start, acest podcast probabil că nu e pentru tine).
  • pe Soundcloud l-am pus la o super calitate și poți să-l și descarci (plus că arată bine playerul lor), însă o să intre / a intrat deja și pe celelalte platforme unde obișnuiesc oamenii să-și asculte podcasturile. știu că pe Spotify și iTunes îl găsești deja.
  • e, de fapt, al doilea meu podcast, am mai avut unul la The CEO Library pornit în urmă cu 2 ani, îl făceam împreună cu echipa, l-am închis în mai 2018.

Pentru și mai multe detalii, dă-i un play.

Episodul ăsta a fost ascultat întâi de cei care mă susțin pe Patreon, ei au avut early access. Ulterior l-am anunțat și în newsletter, unde am dat mult mai multe detalii legate de context și ce planuri am. Updatez acum și aici, pe blog, dar îți recomand să te abonezi la newsletter, fiindcă e canalul principal unde comunic și scriu (poți vedea aici o arhivă cu cele mai recente mail-uri).

Înregistrat și publicat în: Decembrie 2019.


Leave a Reply