Cristina’s Friday Podcast | Episodul 1: Deliric. Wait, what?

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Good morning, sunshine!

M-am gândit că după ce ți-am trimis atâtea mail-uri de mii de cuvinte, e timpul să… îți propun să petreci o oră jumate cu vocea mea. Și nu doar a mea.

Umple-ți o cană de cafea / matcha / apă minerală și dă play la cadoul meu de sărbători:

Cristina’s Podcast: Cristina x Deliric [Episodul 1]

Câteva detalii:

  • podcastul ăsta e mai degrabă un pretext ca să iau interviuri celor apropiați, oamenilor care au avut impact asupra mea și de la care am învățat (și învăț în continuare) cele mai multe lucruri. în speranța că ce discutăm noi poate va ajuta și pe altcineva.
  • …doar că în acest prim episod nu iau eu interviu, ci sunt eu aia intervievată. m-a luat la întrebări un om care îmi este apropiat și mă cunoaște bine de foarte mulți ani. am avut încredere că știe ce butoane să apese, că nu va cosmetiza lucrurile și nu se va da înapoi de la întrebările alea grele. nu m-am înșelat.
  • bonusul că primul episod este interviu cu mine? așa nu va trebui să explic mereu cine sunt și cum am ajuns aici big grin o să pot să dau direct link spre acest episod. mă scapă de durerea asta de cap măcar pentru vreun an (după aia cine știe în ce direcție o mai apuc).
  • momentan sunt într-o fază a vieții în care cred că o conversație de o oră nu este suficientă ca să intri în profunzime în subiecte. până te încălzești și începi să sapi ca lumea, deja trebuie să faci încheierea. așadar așteaptă-te la niște episoade lungi și foarte lungi. ăsta de azi are 95 de minute, următoarele vor avea în medie peste 2 ore. (dacă nu ai răbdare și ești în căutarea unor soluții sau formule sigure care să-ți fie servite din start, acest podcast probabil că nu e pentru tine).
  • ca să tai din presiunea din capul meu, mi-am setat niște limite: o să fac doar un sezon, cu ~13 episoade / interviuri (3 sunt deja gata). decid ulterior dacă-l continui sau nu. nu știu cât de des o să apară, e final de an și am luat destule decizii, unele lucruri mai merită și o doză de randomness.
  • este deja sus pe Soundcloud, acolo l-am pus la o super calitate și poți să-l și descarci (plus că arată bine playerul lor), dar o să intre / a intrat deja și pe celelalte platforme unde obișnuiesc oamenii să-și asculte podcasturile (știu că pe Spotify deja îl găsești).
  • e, de fapt, al doilea meu podcast, am mai avut unul la The CEO Library pornit în urmă cu 2 ani, îl făceam împreună cu echipa, l-am închis în mai 2018.

 

Mulțumiri: Deliric (evident), Ergo (responsabil cu susținerea morală & editare), Silent Strike (pentru intro / outro), Toma și Sergiu (Ceva Mărunt).

Play:
Cristina’s Podcast: Cristina x Deliric [Episodul 1]

p.s. pentru o altă perspectivă, ascultă zilele astea și înregistrarea audio de pe 25 noiembrie, când am urcat pe scena TNB și am vorbit la Pe Bune Live, e aici (la final): ‘Cine suntem dincolo de succes?

Iar dacă ai în gând pe cineva care crezi că are nevoie să asculte și ar înțelege, dă-i un share / forward. La podcast, la newsletter, la orice simți tu.

Sărbători liniștite și pline de cărți care să te inspire în 2020! Promit să ne mai recitim o dată până nu încheiem încă o rotație în jurul soarelui.

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed