Bogdan Lucaciu x Cristina | Cristina’s Podcast

Bogdan Lucaciu este Chief Technical Officer la Adore Me, unul din cele mai mari branduri de lenjerie din lume, axat pe online și care vinde direct către consumatori.

Bogdan a fost antreprenor toată viața lui de adult, încă din 2003. În prezent conduce o echipă de 70 de oameni a căror misiune este de a ajuta femeile să-și cumpere sutienul perfect sau alte piese de lenjerie. Adore Me a folosit tehnologia și datele pentru a inova în mai multe privințe: se concentrează pe cum pot oferi opțiuni de lenjerie în cât mai multe forme disponibile, dimensiuni, să fie durabile și la prețuri accesibile.

Să nu rămâi cu impresia că Adore Me e doar o companie de ecommerce. În cadrul ei se află Adore Me Technology, un grup de oameni (engineers, designers, product people, data scientists) care folosesc tehnologia pentru a face schimbări pozitive în industria de fashion – mai departe de Adore Me.

În această conversație ne vei auzi discutând despre cultură organizațională, etică și producție în fashion, cum s-a diferențiat Adore Me, cum a accelerat pandemia anumite trenduri și cum au resimțit incertitudinea, provocările legate de a conduce o echipă distribuită, și multe altele din zona de management.

În a doua jumătate a înregistrării intrăm în profunzime pe subiecte legate de obiceiuri și disciplină, motivele pentru care Bogdan a început să lucreze cu un coach în 2015, într-o perioadă dificilă din viața lui, și de ce anul trecut a decis să facă formarea de Change Strategist.

Ne poți asculta pe Spotify, Apple Podcasts (iTunes), Soundcloud sau pe orice platformă unde asculți tu podcasturi în mod normal – doar dă un search după numele nostru.

Linkuri unde-l poți urmări pe Bogdan / munca lui:

Credit photo: Adriana Lucaciu – 3rd Place Award in the “Nothing Is Better Than Real Life” category, Documentary Family Awards 2020. Mai multe fotografii aici.

Mulțumesc:


Leave a Reply