Bogdan Lucaciu x Cristina | Cristina’s Podcast

Bogdan Lucaciu este Chief Technical Officer la Adore Me, unul din cele mai mari branduri de lenjerie din lume, axat pe online și care vinde direct către consumatori.

Bogdan a fost antreprenor toată viața lui de adult, încă din 2003. În prezent conduce o echipă de 70 de oameni a căror misiune este de a ajuta femeile să-și cumpere sutienul perfect sau alte piese de lenjerie. Adore Me a folosit tehnologia și datele pentru a inova în mai multe privințe: se concentrează pe cum pot oferi opțiuni de lenjerie în cât mai multe forme disponibile, dimensiuni, să fie durabile și la prețuri accesibile.

Să nu rămâi cu impresia că Adore Me e doar o companie de ecommerce. În cadrul ei se află Adore Me Technology, un grup de oameni (engineers, designers, product people, data scientists) care folosesc tehnologia pentru a face schimbări pozitive în industria de fashion – mai departe de Adore Me.

În această conversație ne vei auzi discutând despre cultură organizațională, etică și producție în fashion, cum s-a diferențiat Adore Me, cum a accelerat pandemia anumite trenduri și cum au resimțit incertitudinea, provocările legate de a conduce o echipă distribuită, și multe altele din zona de management.

În a doua jumătate a înregistrării intrăm în profunzime pe subiecte legate de obiceiuri și disciplină, motivele pentru care Bogdan a început să lucreze cu un coach în 2015, într-o perioadă dificilă din viața lui, și de ce anul trecut a decis să facă formarea de Change Strategist.

Ne poți asculta pe Spotify, Apple Podcasts (iTunes), Soundcloud sau pe orice platformă unde asculți tu podcasturi în mod normal – doar dă un search după numele nostru.

Linkuri unde-l poți urmări pe Bogdan / munca lui:

Credit photo: Adriana Lucaciu – 3rd Place Award in the “Nothing Is Better Than Real Life” category, Documentary Family Awards 2020. Mai multe fotografii aici.

Mulțumesc:

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed