„Nimeni n-o să asculte podcasturi atât de lungi!” (Episod nou: Bogdan Lucaciu)

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Hei,

Azi lansez un nou episod de podcast însă, înainte de asta, vreau să îți mulțumesc pentru susținere.

Atunci când am pornit acest podcast mi s-a spus că n-o să-l asculte nimeni, că sunt nebună și că-mi pierd timpul, că:

„Lumea nu are răbdare, nimeni nu se mai poate concentra pe ceva mai mult de câteva minute.”

„Oamenii vor să li se spună direct ce să facă, să le dai ceva liste, bullet points…”

„Nimeni n-o să asculte podcasturi atât de lungi, ai înnebunit?”

Etc.

Mă bucur că am ignorat trendurile și toate acele sfaturi (de bună credință, de altfel) și am înregistrat un podcast cu episoade lungi de 2-3 ore – sau chiar mai mult.

Mă bucur că am zile când merg pe stradă și sunt oprită random de oameni care vor să-mi mulțumească, îmi povestesc cum au aplicat ce au învățat din aceste episoade și cum le-a fost schimbată viața, și că apreciază tocmai faptul că nu sunt niște episoade grăbite.

Mă bucur de fiecare dată când un ascultător îmi spune că e ca și cum ar sta la o cafea cu doi prieteni apropiați – cu mine și cu invitatul meu – fiindcă asta este exact ceea ce speram.

Dar cel mai mult mă bucur să văd că nu sunt singura care s-a săturat de superficialitate.

Tocmai am depășit 35,000 de ascultări la cele 9 episoade de podcast scoase în lume (cel de azi este nr. 10).

Mulțumesc! happy

Știu, mai am mult de lucru, multe de îmbunătățit la acest podcast, dar… mă ajută să știu că există interes.

***

Invitatul meu din episodul de azi este Bogdan Lucaciu, Chief Technical Officer la Adore Me – unul din cele mai mari branduri de lenjerie din lume, axat pe online și care vinde direct către consumatori. (Cu alte cuvinte, Bogdan știe mai multe lucruri despre sutiene decât știu eu sau oricare dintre prietenele mele.)

Bogdan a fost antreprenor toată viața lui de adult, încă din 2003. În prezent conduce o echipă de 70 de oameni a căror misiune este de a ajuta femeile să-și cumpere sutienul perfect sau alte piese de lenjerie.

Echipa Adore Me a folosit tehnologia și datele pentru a inova în mai multe privințe: se concentrează pe cum pot oferi opțiuni de lenjerie în cât mai multe forme și dimensiuni disponibile, să fie durabile și la prețuri accesibile.

În această conversație ne vei auzi discutând despre cultură organizațională, etică și producție în fashion, cum s-a diferențiat Adore Me, cum a accelerat pandemia anumite trenduri și cum au resimțit incertitudinea, provocările legate de a conduce o echipă distribuită, și multe altele din zona de management.

În a doua jumătate a înregistrării intrăm în profunzime pe subiecte legate de obiceiuri și disciplină, motivele pentru care Bogdan a început să lucreze cu un coach în 2015, într-o perioadă dificilă din viața lui, cum l-a ajutat și de ce anul trecut a decis să urmeze formarea de Change Strategist.

▶️ Ascultă conversația mea cu Bogdan Lucaciu pe:

Ne găsești pe orice platformă unde asculți tu podcasturi în mod normal, doar dă un search după numele nostru.

Linkuri unde îl poți urmări pe Bogdan / munca lui:

Am înregistrat acest episod de podcast în plină vară. Interviul meu anterior cu Bogdan, cel din 2017, este încă disponibil aici.

Mulțumesc:

Ce m-ar ajuta cel mai mult acum: să-mi dai un reply la acest mail și să-mi spui ce îți iei din acest episod. Și apreciez mult orice share pe social media sau forward unui prieten care crezi că ar găsi interesantă conversația mea cu Bogdan.

Stay crazy! happy

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed