On the Run cu Restivan podcast, episodul 1: Adrian Nartea

Radu Restivan (321sport) a lansat zilele trecute primul episod din On The Run cu Restivan, un „podcast cu oameni șmecheri* care și aleargă”. (prin șmecheri se referă la oameni care au realizat lucruri importante în viață și au devenit cunoscuți datorită rezultatelor profesionale remarcabile.)

În acest prim episod l-a avut invitat pe Adrian Nartea, actor și om de televiziune, soț și tată de fete.

„Adi aleargă în mod constant, iar sportul nu doar că i-a fost de multe ori terapie pentru minte și suflet, dar i-a oferit întotdeauna momente în care să se regăsească, să se încarce cu energie. Totodată, alergarea i-a adus nenumărate revelații, gânduri creative și conștientizări venite parcă de nicăieri.”

Play:

Pe Radu l-am avut la rândul meu invitat într-un episod de podcast. Este fondatorul comunității 321sport, prin care a inițiat mai multe proiecte care încurajează și susțin românii să se apuce de sport, și conduce agenția de marketing sportiv The Sports Architects.

Dacă vrei să faci mai mult sport, poți începe cu acest articol pe care l-am scris toamna trecută: Cum să facem mai mult sport – principii pentru perfecționiști & ultra-ocupați

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed