Pe 21 mai @ East European Comic Con: panel Sagas and Twists

Pe 21 mai 2023 de la 13:00 ne vedem la Comic Con 2023, unde o să fac parte din panelul Sagas and Twists: Ecranizările cărților și datoria față de povești, autori și fan base.

„Pregătește-te pentru o discuție incitantă la East European Comic Con! Alătură-te panelului Sagas and Twists (Ecranizările cărților și datoria față de povești, autori și fan base) și descoperă așteptările și provocările din adaptările cinematografice și TV ale unor povești celebre precum Lord of the Rings, Dune sau A Song of Ice and Fire (Game of Thrones). Participă la dialog alături de moderatorul Bogdan Drăcea și invitații Alexandru Dragomir, Anda Zahiu, Emanuel Socaciu – profesori și cercetători, inițiatorii cursului de Filosofie & Fantasy de la Facultatea de Filosofie (UniBuc) și Cristina Chipurici – creatoare content & change strategist.
Haide să descoperim împreună cum pot ecranizările să respecte povestea cărților, să încânte fanii și să rămână actuale în contextul de astăzi! 🎬📖”

Bilete și detalii aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

1 comentariu

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed