Am lansat Whisper – Center for Strategic Change

Pentru cei care vor să se schimbe și, în proces, să schimbe lumea în bine, cred că i-ar ajuta să știe că am lansat recent Whisper – Center for Strategic Change. O organizație globală inițiată de Andrei Roșca prin care el, împreună cu colegii lui (printre care mă număr și eu), facilitează procese de schimbare în viețile personale și profesionale ale oamenilor care își doresc această schimbare.

Whisper face asta prin procese imersive de învățare – programe construite pe o metodologie de blended learning dezvoltată de Andrei, respectiv prin sesiuni de lucrat cu specialiști trainuiți de el în Change Strategy Method.

Toate informațiile sunt pe site-ul Change.ro.

Ce s-a întâmplat deja, dar comunicăm de abia acum:

  • Andrei a pus cap la cap în ultimii an, pe baza a mii de ore de experiență de lucrat 1-la-1 cu oameni aflați în procese de schimbare, o metodă de lucru pe care a numit-o Change Strategy Method, aflată la intersecția dintre intervenții strategice, coaching co-activ și infuzie de know-how.
  • A trainuit personal 22 de oameni din 5 țări diferite în ultimele 12 luni. Printre acei 22 de oameni trainuiți de el mă număr și eu, deja fac asta full time și am câteva sute de ore de experiență de lucrat cu oameni. (Am detaliat deja aici, testimoniale există aici.)
  • Am pus pe picioare site-ul Change.ro, unde oricine poate găsi informații despre ce înseamnă să lucrezi cu un Change Strategist și cum este asta diferit de a lucra cu un coach, un psihoterapeut / psiholog, consultant sau mentor – fiindcă există foarte multe confuzii în zona asta, dar și alte info relevante despre proces.
  • Unul dintre pilonii principali a ceea ce facem este să conectăm specialiști în Change Strategist Method cu oameni care vor mai mult de la viață și care, la rândul lor, pot schimba lumea.

Ce se va întâmpla în continuare:

  • Avem anunțate deja două traininguri construite pe noul model de blended learning dezvoltat. Unul din ele este un program in-depth pe care-l voi ține eu personal în această toamnă (de pe 2 octombrie până la finalul anului), despre cum rezolvăm problema burnoutului.
  • În curând urmează să înceapă o nouă grupă de training de Change Strategists – și cel mai probabil ultima ever. Este un program dens, gândit de Andrei special pentru oamenii care își doresc să ajute pe alții să se schimbe. Dacă știi pe cineva interesat, spune-i să se înscrie pe formularul acesta – doar pentru a semnaliza intenția.​

Principalul loc în care vom comunica ceea ce facem este newsletterul 0+ Insider, unde informațiile vor veni de la Andrei și/sau de la mine. Vreau să clarific un pic partea asta: nu o să existe overlap de content între newsletterul meu (Friday Read) și newsletterul 0+ Insider, vom organiza evenimente pe care le vom anunța doar abonaților la acel newsletter. Deci dacă vrei să te asiguri că nu-ți scapă nimic, te abonezi acolo.

Pentru început, să știi că ne ajută orice fel de share la aceste vești. Și, evident, și mai mult ajută dacă acționezi și implementezi ce înveți.

Start change!

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed