Cristina’s Book Club: Building a Second Brain x Tiago Forte, 20 iulie 2022

Încurajată de replyurile la newsletterul de ieri, am zis să merg înainte cu ideea unui book-club big grin so: facem book-club!

Cine? Oricine e abonat Friday Read și e interesat / dornic să participe (și să citească și cartea pentru a putea contribui la discuție, evident). ????????

Ce citim? Cartea Building a Second Brain, proaspăt scrisă și publicată de Tiago Forte. Este despre un sistem bazat pe GTD al lui David Allen și care ne ghidează în consumul de informație în era digitală, cum luăm notițe, cum le organizăm și cum ne asigurăm că le și folosim pentru a produce / exprima / crea ceva, fără să ne simțim copleșiți de volumul de informații.

De ce? Ideea a pornit de la o nevoie personală: simt că e mult prea mult monolog online și îmi doream de mult să am cu cine să port un dialog serios pe tema cărților prin care trec. Vreau să și discut și să dezbat ideile din ele, nu doar să scriu eu singură despre ele sau să citesc ce gândesc alții. E un experiment, s-ar putea să nu mai fac alt book-club, depinde de cum merge ăsta.

Când? Miercuri, 20 iulie 2022, de la 1900 (ora RO). Ca să fie timp suficient să o citim (are 240 de pagini).

Unde? Pe Zoom-ul meu.

Ca să participi, înregistrează-te aici și vei primi automat pe mail detaliile de login.

Dezbatem cartea lui, povestim despre cum ni s-a părut și ce ne-am luat util din ea. Discuția o să fie condusă de mine, dar, evident, sper ca toată lumea care participă să se implice și să contribuie cu câteva idei / gânduri luate din carte. (adică asigură-te că termini cartea până atunci, ca să avem ce să dezbatem).

Iar dacă ai fi vrut să participi la un astfel de book club, dar nu poți fix atunci sau nu ai chef de cartea asta, zi-mi, că mă ajută să știu.

Weekend fără RoAlert-uri!

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

3 comentarii

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed