Invitație AMA, 1 martie: Cum am alergat zilnic în februarie & ce am învățat din asta

EVEN LATER UPDATE: Am decis să mai țin un meeting pe 8 martie, tot de la 19:00, pentru cei care n-au putut participa aseară. Înscriere AICI.

LATER UPDATE: Am închis înregistrarea pentru acest event. Zoom impune o limită a numărului de persoane, limită care a fost atinsă.

*

Ce faci luni seară, pe 1 martie?

Te invit să ne vedem live – mă rog, cât de live se poate, în contextul pandemiei, așadar prin “live” mă refer de fapt la “hai să ne vedem pe un Zoom”. happy Să povestim despre formarea de obiceiuri și ce am învățat din provocarea mea pe luna februarie – voi răspunde la orice fel de întrebări ai pe tema asta.

Quick catch up: în februarie mi-am propus să alerg zilnic, timp de 28 de zile, 50 de minute în fiecare zi. Provocarea asta vine în urma unei lungi relații cu alergarea și are un scop mai mare atunci când dau zoom out și mă uit la planurile de viitor pe următorii ani – fix despre asta aș vrea să povestim pe larg.

Ideea mi-a venit în urma reacțiilor incredibile de la vlogul și podcastul de săptămâna trecută. Mi-a fost imposibil să răspund la toate întrebările venite pe mail și mă gândeam că Zoomul ăsta ar fi o oportunitate bună prin care lucrurile pe care le-am învățat să ajungă la mai mulți oameni interesați. (E posibil să am și o surpriză pentru cei care participă și sunt puși pe treabă).

O să discutăm despre:
– Cum a mers provocarea pe luna februarie, cum am gândit-o și cum am implementat tot ce știam eu (sau, mai bine zis, cum am jucat jedi mind tricks pe mine).
– Dificultățile mentale întâmpinate și tot ce am învățat. Nu las nimic ascuns. Mă gândeam să arăt inclusiv cum arăta calendarul meu pe februarie când am început și cum arată planul de antrenament acum (= Excelul în care trec detaliile tehnice și observațiile personale de la fiecare alergare).
– Ce aș recomanda cuiva care vrea să-și formeze un obicei nou și de ce sportul și meditația ne îmbunătățesc puterea mentală.
– O să las suficient timp ca să răspund la toate întrebările pe care le ai.

Dacă vrei să participi, ai nevoie să te înregistrezi aici. Vei primi automat pe mail linkul întâlnirii. Celor care se înscriu le voi trimite ulterior înregistrarea video plus surpriza la care mă refeream mai sus.

Ne vedem luni, de la 19:00.


1 Comment

  1. Felicitari pentru decizie si pentru realizarea ei!Din pacate pentru mine, unele probleme fizice nu prea ma lasa sa alerg, dar cred ca imi voi propune odata cu venirea vremii frumoase sa ies la plimbare 1 ora in fiecare zi, cat mai multi km.
    Sper sa reusesc sa ma tin de aceasta decizie
    Succes in tot ce vei face in viitor

Leave a Reply