Dacă vrei să contribui, mă poți susține și pe Patreon

Odată cu schimbarea de la The CEO Library, Bobby a venit cu ideea să-mi fac și o pagină proprie de Patreon. Aveam vreo 30 și ceva de oameni care susțineau TCL pe Patreon și știam că mulți dintre ei îmi sunt prieteni apropiați, oameni cu care interacționez aproape zilnic.

Paranteză rapidă: Patreon este o platformă prin care creatorii de conținut pot fi plătiți prin donații lunare pentru lucrurile pe care oricum le produc. Un fel de „abonează-te și plătește o sumă mică lunară pentru a contribui la munca oamenilor care fac o diferență în viața ta„.

Câteva exemple de Patreons din România pe care-i susțineam astfel: Robert Hajnal, Ceva Mărunt și Vali (zoso) (de ce ‘susțineam’: pentru că acum încerc să contribui și să le susțin munca în alt fel decât prin Patreon).

Când am decis să ies din The CEO Library și să mă concentrez pe România, recunosc că nu luasem Patreon în considerare ca variantă prin care să-mi monetizez munca. Vine cu multe dezavantaje și nu o văd să fie o soluție pe termen lung. Pe de altă parte, orice fel de susținere contează și îmi dau seama că este o alternativă ‘frictionless’ pentru cei care vor, totuși, să-mi răsplătească munca și tot conținutul gratuit pe care-l produc.

So, long story short, am făcut pagina, o găsești aici: patreon.com/pyuric . N-o să fac push pe asta, am pus doar un buton în sidebar sus. Dacă simți că ceea ce scriu te ajută, să ții în minte că există această alternativă prin care poți să-mi susții munca. Și, evident, poți întrerupe oricând dorești.

Există 3 planuri între care poți alege. Ce o să ofer acolo extra (indiferent de planul ales) o să fie early access la workshopurile pe care le organizez și reduceri/vouchers la produse/servicii pe care le folosesc și le recomand deja.

Ce se adună din Patreon voi investi în hosting, serviciul prin care trimit newsletterul și cărțile despre care scriu.

Here it is:

Become a Patron!

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed