Spun povești care merită învățate

21.097 de Kilometri, Colecția Primăvară 2016

Kit Semi Maraton Bucuresti 2016

Cum m-am pregătit pentru primul meu semi-maraton pe anul ăsta:

 • Plâns că nu m-am antrenat destul? Checked.
 • Plâns că sunt foaaarte obosită și nu voi putea duce cursa până la capăt? Checked.
 • Plâns că poate plouă / poate e vânt sau, mai rău, fulgere și tunete? Checked.
 • Plâns că încă n-am dat jos greutatea acumulată peste iarnă și am prea multe kile în plus și le voi resimți în timpul cursei? Checked. Checked în timp ce puneam la fiert niște paste.
 • Plâns că alerg în aceeași pereche de adidași de un an și că aș cam avea nevoie de unii noi, că în ăștia am început să patinez chiar și când nu e ud pe jos? Checked.
 • Plâns că-mi trebuie niște șosete mai de doamne-ajută, ca să nu mai fac bășici? Checked.

 • Tradiționalele regrete pe care le am înainte de fiecare cursă.

  Baftă tuturor celor care participă mâine la OMV Petrom Bucharest Half Marathon!

  P.S. tricoul din poza de la începutul articolului este cel oficial, pe care l-am primit la kit. Este super drăguț. De data asta însă voi alerga în tricoul nou 321 sport – comunitatea minunată cu care mi-am petrecut atât de multe seri în ultimul an, adică oamenii ăștia:

  321sport final semi-maraton 2015

  Așa arată tricoul:

  Tricou 321sport 2016 Women

  Ăsta este traseul pe care ne vom perinda membrele:

  Harta traseu Semi maraton Bucuresti 2016

  Ca să nu stați să dați zoom-in, să știți că va fi așa: Piața Constituției – rond Coșbuc – înapoi în Constituției – bulevardul Unirii, până la Alba Iulia – piața Muncii – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov – înconjurat Arena Națională – înapoi spre piața Muncii – Alba Iulia – Constituției – dreapta spre Națiunile Unite – dreapta pe Splai, până la Magazinul Unirii – înapoi pe Splai, pe partea cealaltă a Dâmboviței – făcut dreapta și luat în sus pe Calea Victoriei – întors la Teatrul Odeon – înapoi pe Victoriei până la Splai – ținut pe Splai până la Eroilor – mutat pe partea cealaltă a Splaiului, pe lângă Izvor – finish înapoi în piața Constituției.


  1 Comment

  1. Ce m-am regasit in lista ta. Lipseste aia cu ,,de maine”, dar o gasesti la mine. Vin si eu sa va vad pe traseu. Succes!

  Leave a Reply