Amintiri din 2007

Florin m-a provocat sa-mi aduc aminte ce se intampla in urma cu 5 ani, din prima jumatate a lui 2007… Cu ocazia asta am dat si peste o poza cu el din seara cand ne-am cunoscut, realizata de Alex la sfarsitul lui 2007. laughing

So, iata ce tin minte din primavara 2007:

– aveam deja blogul asta, asa ca scriam toate tampeniile posibile si imposibile. Eram foarte rea, nemiloasa cand venea vorba de muzica romaneasca, aroganta de copil care are impresia ca le stie pe toate. happy

– aia a fost perioada in care am renuntat la Yahoo mess. Cont de Facebook mi-am facut in 2007 de abia la final (de Craciun), iar Twitter la inceputul lui 2008.

– am cunoscut primii artisti (online, pe forumuri! Da, pe atunci inca erau la moda forumurile).

– eram in primul an la facultate, asa ca am avut parte de prima sesiune din viata mea. Si primul (si ultimul) examen picat, la materia lui Pruteanu (de la el am avut ocazia sa invat cele mai multe chestii, dar obisnuia sa pice cam 90% din an…avea el niste statistici de care trebuia sa se tina laughing )

– am facut practica la stiri la Prima TV, la agentia de media Media Today, la o firma de PR si la firma de organizare evenimente a Sylviei (Pimp My Events)

– l-am cunoscut pe Bobby la primul workshop Blogoree – am fost singura fata prezenta, nu stiam pe nimeni de acolo! La propunerea lui, peste cateva luni am infiintat impreuna Monden.info – blog de monden fara barfe, scandaluri, nuduri, cel mai de succes pe nisa sa (si primul blog vandut din Romania). Ideea mi-a venit in urma saptamanilor de practica la stiri la Prima TV – eram pe monden si fusesem la filmarile noului clip Oana Zavoranu. Piesa facea parte de pe un album compus de Silviu Paduraru si Adi Cristescu, videoclipul era regizat de Marian Crisan…3 nume foarte importante (inca de atunci) in industria asta, insa la stiri s-a vorbit doar despre motanul Oanei si cum a stat el nemancat toata ziua, cat au durat filmarile. Moment in care mi s-a pus pata maxim, fiindca in capu’ meu axat pe muzica total alte chestii ar fi fost relevante… de aici si ideea de monden „curat”. Am renuntat sa ma mai ocup de proiectul Monden.info in urma cu un an (fiind rebranduit ulterior in Urban.ro).

– prima mea experienta in culisele Eurovision. A fost anul in care Simplu si Andra au fost descalificati din cauza ca au participat cu o piesa pe care o interpretasera deja in urma cu doi ani, la premiile MTV… Eu tineam bine minte asta, o fana de pe forumul lui Maruta a tinut neaparat sa ma contrazica si a postat inregistrarea de la premii cu ei. Am urcat-o pe YouTube, a fost preluata instantaneu pe forumul TVR si cam aia a fost. Loco Mondo au reprezentat Romania, iesind pe locul 13 (nu inteleg de ce multi au impresia ca atunci a fost cel mai mare dezastru – in ultimii 5 ani doar Paula Seling feat Ovi s-au clasat pe un loc mai bun)

– am dezvoltat mania serialelor, am avut nopti in care nu am putut fi dezlipita de „Prison Break” si „Lost”… Asa a inceput!

– se lansa videoclipul lui Justin Timberlake la „What Goes Around…Comes Around”. Piesa geniala, de pe un album la fel de bun, cu un videoclip superb.
– pe de alta parte, Britney Spears se tundea singura la chelie si batea lumea cu umbrela pe strada
– Michael Jackson era in vizita prin Japonia…nu intelegeam de ce in presa de la noi nu vedeam absolut deloc articole despre el.
– Beyonce a lansat clipuri peste clipuri, la absolut toate piesele de pe albumul B’Day
Florin inaugura stirile e-Ok.ro, cu Gina Pistol prezentatoare. Si Hi-Q a lansat „Buna Dimineata” cu ocazia celor 10 ani de cand fusese infiintata trupa, avand o campanie foarte misto de promovare.
– Ombladon lansa videoclipul la „Noapte buna, Bucuresti” in colaborare cu Guess Who
– Spike lansa clip la „Sub Papuc SRL”
– s-a tinut la Sibiu ultima editie Romanian Music Awards organizata de MTV, cu Sean Paul invitat sa cante in incheiere. Ulterior postul a fost cumparat de Media Pro, a plecat toata echipa si-a infiintat Music Channel (organizator al RMA-urilor de atunci).

S-au schimbat foarte multe lucruri de atunci, m-am schimbat si eu enorm (in special in ultimul an)…

Invit pe oricine citeste sa preia la randul sau ideea asta de articol. happy

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

6 comentarii

6 comentarii. Leave new

  • 2007 a fost un an misto

    Răspunde
  • Mi-am adus aminte si de jump around – vara fara limite rolling on the floor nu dau nume ca se supara simplu rolling on the floor

    Răspunde
  • Foarte frumos articolul și tot ceea ce ai descris tu acolo. Mi-ai trezit și mie multe amintiri și cred că foarte curând voi prelua ideea ta.
    Anyway, acum fix 5 ani eram în clasa a IX-a și mă hotărâsem deja să fac Jurnalismul la București. Tot în perioada aia îmi amintesc că mă bucuram să intru pe eOK.ro la videochaurile cu artiști, acolo unde am vorbit cu tine pentru prima oară de RMA. Remember? big grin Thanks again și să știi că seara aia a fost un imbold puternic pentru ceea ce fac acum.
    Pe unii artiști îi vedeam pentru prima dată prin intermediul eOK(David Deejay), pe alții îi cunoscusem deja sau urma să se întâmple. Cert e că de atunci și eu simt că am evoluat mult din toate punctele de vedere, iar o parte dintre lucrurile la care atunci poate doar visam, s-au împlinit. Însă mai sunt încă foarte multe, tocmai de aceea peste alți 5 ani sper să înjumătățesc dorințele prin realizări la puterea a doua. big grin Baftă!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed