Spun povești care merită învățate

Barcelonokia 2012

Barcelona 2012 (25)

Joia trecuta, cam pe la ora asta, ma plimbam relaxata pe taramuri mai calde, undeva mai in vestul Europei. In urma cu o luna a ajuns o propunere de nerefuzat in inboxul meu de Gmail: o mini-vacanta in Barcelona de pe 8 pana pe 11 martie, in cadrul unei campanii de promovare pentru Nokia N9.

Imi doream inca din vara lui 2011 sa-l butonez iar Barcelona este unul dintre orasele mele preferate, asa ca va inchipuiti ce bucurie a fost pe capul meu cand m-a contactat Cecilia (DC Communication) sa-mi spuna de acest proiect si cam cat de mult am stat pe ganduri pana am acceptat.

Ca sa fie pachetul complet, nu m-am dus singura acolo, ci insotita de Miruna Siminel, Cristina Bazavan si Denisa Bargau.

Primul impact major: trecerea de la cele -3 grade, cate erau in Bucuresti inainte sa ma urc in avion, la +17 care ma asteptau dupa doar 3 ore de zbor (a se citi “somn” ).

Nici bine nu ne-am cazat, ca am plecat direct in centru, de unde ne-am luat cate un card valabil in toata Barcelona timp de doua zile – a fost doar 30 de Euro si venea la pachet cu o harta a orasului si numeroase informatii utile, un mini-ghid cu ce merita vizitat, ne asigura transportul si ne mai dadea si cateva gratuitati / reduceri la muzee si restaurante.

Ne-am plimbat in lung si’n lat de dimineata pana seara si, desi mai fusesem in Barcelona in februarie 2010, tot n-am apucat sa vizitez tot ce mi-am propus.

Mult mai multe detalii gasiti la Denisa pe blog, ea a publicat azi un articol amplu cu experientele de care am avut parte, aranjate frumos pe zile.

Alte articole despre experienta Barcelonokia:
– Miruna: Ca’n tabara de fete (12 martie)
– Miruna: Din Barcelona, cu drag (11 martie)
– Miruna: Nokia ma trimite sa plimb un telefon la Barcelona! (8 martie)
– Cristina: Barcelonokia for 4 – part 3 (11 martie)
– Cristina: Barcelonokia for 4 – part 2 (10 martie)
– Cristina: Barcelonokia for 4 (9 martie)
– Cristina: Barcelona, here we come! (8 martie)
– Denisa: Am ajuns acasa (12 martie)
– Denisa: Barcelona este aproape raiul pe pamant (10 martie)
– Denisa: Plec la Barcelona! (6 martie)

In incheiere tin sa-i multumesc Mirunei ca m-a indurat in cele 3 nopti petrecute impreuna si nu s-a panicat prea rau din cauza vorbitului meu in somn.

Dupa ce vara trecuta am terorizat-o o saptamana intreaga pe Roxana cu plimbarile si conversatiile mele nocturne, acum a fost randul Mirunei sa aiba astfel de experiente unice. Se pare ca m-as fi apucat sa-i dau ordine dubioase. Iarta-ma, Miruno, dormeam!

N9 il puteti gasi la oferta la Vodafone (da, inclusiv in varianta pe roz si bleu – ca tot m-a intrebat foarte multa lume asta). Eu m-am inteles minunat cu el in aceasta saptamana de heavy-butonating (cine ma cunoaste personal stie cam cat de mult stau eu pe telefoane. se lasa cu scantei!). Iar daca ma urmariti pe FB/Twitter o sa vedeti ca voi continua sa urc poze facute cu N9-le (sper ca in acest weekend sa rezolv cu trecerea la micro-sim).

Multumesc Nokia, Vodafone, Cecilia – DC Communication, Cristina, Denisa si Miruna pentru minunata experienta.


5 Comments

  1. Distracţia a fost de partea mea! laughing)
    Mi-a plăcut aşa de mult, că mai vreau, să ştii!

Leave a Reply