Provocare: vrei să alergi o cursă anul viitor și ți-e frică singur? Alearg-o cu Ergo

Fiindcă intrăm în acea perioadă a anului când tragem linie, analizăm ce am făcut anul ăsta și ne gândim la provocările care ne așteaptă în 2020, uite o oportunitate mișto – atât de mișto încât îmi vine să mă înscriu și eu, dar sabotez inițiativa pe motiv de PCR (pile, cunoștințe, relații).

Dacă ești alergător și ai o cursă în gând pentru anul viitor, dar încă eviți să te înscrii, poți s-o alergi cu Ergo aka jumătatea mea mai bună.

Ergo duce viață dublă: este managerul general PORC, brandul de streetwear pe care l-a cofondat în 2011 împreună cu Deliric. Își petrece mare parte din zi conducând echipa și coordonând fiecare aspect, de la producție la logistică, design, marketing, distribuție, programare șamd (poți asculta aici un interviu cu el, despre cum a pornit PORC).

În timpul liber pe care-l are (sau, mai bine spus, și-l face), aleargă. S-a apucat de alergare la un an după ce m-am apucat eu, dar a progresat de zeci de ori mai rapid decât mine fiindcă s-a băgat 110% în asta. Acum se antrenează pentru ultramaratoane – competiții de alergare montană pe distanțe mai lungi de 42 de km, de 100 km… sau mai mult. Și nu vine din background sportiv, n-a făcut asta dintotdeauna.

Anul ăsta a terminat câteva curse pe distanțe lungi, și în țară, și în străinătate, inclusiv OMT100 (Olympus Mythical Trail – 100 km pe muntele Olimp, cel mai greu ultramaraton al Greciei, unde a obținut locul 13 și a fost primul român care a terminat).

Ergo crede foarte tare în importanța de a da înapoi către cei din jur, a-i ajuta pe alții.

Atunci când nu este la birou sau prin munți, Ergo ține antrenamentele 321sport pentru începători de marți (tura cea mai scurtă), respectiv cele pentru avansați de miercuri (antrenamentul de viteză de pe stadion).

Revenind la provocarea lui. Dacă vrei să alergi anul viitor o cursă împreună cu Ergo, uite cum poți să te înscrii:

Pasul 1: Donezi 250 de lei (sau mai mult) către una din aceste cauze: Inima Copiilor, Little People sau MagiCAMP.

Pasul 2: Îi trimiți lui Ergo screenshot cu dovada + îi zici ce cursă vrei să alergi. Cursa poate să fie și de asfalt, și de munte. Important e să se țină până în 15 august 2020, să aibă sub 70 de km și maxim 5,000 metri diferență de nivel. Dacă provocarea cea mare pentru tine este să alergi o cursă de 5 km pe asfalt, e ok.

Pasul 3: Aștepți până pe 20 decembrie, când va extrage câștigătorul (sau câștigătoarea). Mă rog, de preferat ar fi să nu aștepți, ci să te și antrenezi în tot acest timp.

Ergo va dubla donația pe care ai făcut-o și se va ocupa el de înscriere, transport și cazare pentru el.

Zeul alergării fie cu tine! (cc: Robert)

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed