All White Everything (concurs Fashion Days)

Cristina Chipurici - All White - concurs Fashion Days

Oricine arunca un ochi peste garderoba mea va observa rapid ca predomina albul: incepand cu cele 50 de perechi de adidasi albi (nu, niciodata nu-mi vor fi de ajuns) si continuand cu fel si fel de tricouri, cert este ca mi-am facut un fel de „uniforma” in care albul e de baza. Si asta in ciuda faptului ca am toate sansele de a varsa orice pahar sau sticla aflate in raza mea de actiune.

La inceputul acestei veri am acceptat propunerea celor de la Fashion Days de a participa in noua lor campanie, alaturi de alti 8 bloggeri.

Fiecare si-a ales un stil vestimentar, „All White” fiind cel pe care-l reprezint (si pe care va invit si pe voi sa-l sustineti).

Ne puteti vedea pe SummerDays.ro – o platforma lansata de curand de Fashion Days, dedicata tendintelor acestei veri, si care vine „la pachet” cu un concurs de sezon. Acolo puteti vota stilul reprezentat de mine sau sa va faceti un quiz personalizat, in urma caruia veti afla ce stil vi se potriveste si ce cred prietenii despre voi.

A fost pus la bataie un voucher de 3000 de RON, care se va da prin tragere la sorti la sfarsitul verii, si prin care va puteti cumpara genti intregi de haine / incaltaminte / accesorii de pe magazinul online Fashion Days), vouchere de valori mai mici (300 de lei – daca la finalul campaniei rezultatele quiz-ului vostru sunt 100% compatibile cu ceea ce cred prietenii despre voi, respectiv vouchere de 20 de lei – primite automat daca obtineti un procent minim de 95% compatibilitate).

Concursul se incheie pe 30 august, urmand ca pe 4 septembrie sa fie anuntati castigatorii.

Colegii mei de blogosfera si tendintele vestimentare pe care le promoveaza sunt:
Alex Negrea – care merge pe multi layering. Stilul asta ma duce direct cu gandul la explicatiile lui Ryan Gossling din „Crazy Stupid Love”
Adrian Ciubotaru – merge pe stilul sport chic
Andreea Ibaka – culorile neon i se potrivesc de minune
Laura Cosoi – Rock in Style
– Diana si Alina de la Absolutely Faboulous promoveaza Milkshake Colors
Simona Tache – Glorious 60’s
Radu Valcan – Print Mania

Maxime multumiri:
– fetelor care m-au machiat/coafat. Ca au avut rabdare cu mine. Cei care ma cunosc stiu ca sunt cel mai dificil om la capitolele astea. In primul rand, nu obisnuiesc sa ma machiez. Am tenul extrem de sensibil, imi lacrimeaza ochii imediat, mi se inroseste pielea. Sunt machiata doar de vreo 2-3 ori pe an, cu ocazia altor sedinte foto sau aparitii la TV, in rest ma limitez la anticearcan. Parul e si el greu de imblanzit, mi se usuca rapid varfurile desi nu ma vopsesc / nu il indrept cu placa / nici macar nu il usuc cu foehnul (am renuntat in urma cu 10 ani), si bonus: cate un vartej amplasat dubios (motiv pentru care nu aveti sanse sa ma vedeti vreodata cu breton).

– stilistilor care mi-au ales vestimentatia. Eram putin panicata initial, imi ploua cu „Daca…?” in cap, am descoperit de abia la sedinta foto cu ce voi fi imbracata/incaltata si m-am linistit rapid.

Alex Galmeanu. Il apreciez mult, l-am cunoscut la sedinta foto cu Guess Who pentru coperta Decat o Revista din toamna trecuta, n-aveti idee cat ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu el.

– echipei Green Pixel (Marius Deak si Tina)

– celor de la Fashion Days, bineinteles.

Va las acum sa va distrati cu un filmulet de making of realizat la sedinta foto, doar cu mine si numeroasele feluri in care ma pot stramba, dupa care treceti de votati stilul All White pe SummerDays.ro .

Cateva detalii despre FashionDays.ro: lansat in urma cu 3 ani in Romania, este cel mai mare club exclusivist de cumparaturi online din Europa de Est. Doar membrii inregistrati pe site au acces la colectii ale unor designeri renumiti, cu discounturi de pana la 70%, care pot fi achizitionate intr-un un numar limitat de zile.

P.S. gasiti detalii despre campania Summer Days si pozele cu noi si in cele mai recente numere Esquire si Cosmopolitan.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

4 comentarii

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed