Învață să asculți mai bine + toolbox-ul meu pe 2021

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Hey,

Salutări din Brașov!

Știu că newsletterul de azi pare scurt și vine târziu (deși încă e vineri), daaaaar te va duce spre două linkuri importante și care vreau să nu-ți scape happy

1. Ceva ce mă deranjează – poate mai mult decât ar trebui – este faptul că am ajuns să vorbim public despre un produs doar dacă este sponsorizat (ne iese și nouă ceva din asta) sau dacă am avut o experiență negativă. Ce facem cu lucrurile pe care ne bazăm zi de zi? Ajungem să nu le mai apreciem și considerăm că ni se cuvin.

Pornind de la ideea asta, am început să public în fiecare an o listă cu echipamentul pe care mă bazez. Adică tot felul de gadgeturi, unelte și aplicații pe care eu personal le folosesc zi de zi. Unele cumpărate direct de mine, altele primite cadou de la prieteni, dar nimic sponsorizat sau cu link de affiliate.

Poți vedea aici toolbox-ul meu pe 2021 – proaspăt scos din cuptor. Vorbesc despre concluziile mele despre inelul Oura (am intrat în al 3lea an de când îl port și, în cazul în care te întrebi dacă acum l-aș mai cumpăra, o să găsești răspunsul), tableta Remarkable (tot așa, o folosesc de 2+ ani și o să afli din articolul meu ce plusuri și minusuri are), de ce mi-am schimbat telefonul recent, câte perechi de încălțăminte de alergare schimb în fiecare an, ce aplicații folosesc pentru content (consum, producție, distribuție), dar intru și în detalii despre pixuri și agende (cc: fellow geeks într-ale papetăriei happy ).

Citește aici ce am scris: Toolbox: echipamentul pe care m-am bazat în 2021 (și, dacă ai întrebări / curiozități, fie îmi poți lăsa comentariu direct la articol – ca să răspund public – fie îmi dai reply aici, la mail).

Urmează să vin și cu lista de newslettere la care mai sunt abonată în prezent – fiindcă este fluidă, mă abonez și dezabonez constant, la fel cum și interesele mele evoluează.

2. Calitatea vieții noastre este influențată de calitatea relațiilor noastre, iar calitatea relațiilor depinde de cât de bine știm să ascultăm – motiv pentru care vreau să mă asigur că nu-ți scapă Supernatural Listening – un program despre dobândirea și antrenarea skill-urilor de ascultare, pe care-l începem în curând la Whisper – Center for Strategic Change. O să fie un program intensiv, va dura 3 luni și este gândit și ținut de Andrei.

Cel mai bun mod de a afla mai multe este să participi la Demo Day – un workshop de 4 ore, unde poți să înveți lucruri utile despre arta ascultării și, în același timp, să te convingi dacă programul este sau nu pentru tine.

Nu vreau să cauzez FOMO, dar nu sta prea mult pe gânduri cu decizia, fiindcă s-ar putea să nu mai prinzi loc la Demo Day – da, este un workshop care se ține online dar, deoarece dinamica de grup este importantă, am decis să limităm numărul de locuri.

Te poți înscrie de aici la Demo Day – și tot la acest link găsești și mai multe detalii despre ce vei învăța în workshop: Supernatural Listening Program.

Weekend cu soare!

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed