Ai vreo curiozitate despre meditație?

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Neața! Happy Saturday!

Mă gândeam să încercăm ceva nou azi.

În urmă cu un an, tot prin perioada asta, am trimis un newsletter cu subiectul „Puterea de concentrare – bătăliile unei minți împrăștiate„, în care povesteam un pic despre cât de mult m-a ajutat meditația (dacă ți-a scăpat sau te-ai abonat ulterior, îl găsești aici).

De când am trimis newsletterul respectiv și până în prezent am resimțit amplificat efectele „antrenamentelor” de meditație. Ca să dau doar două exemple:

  1. Atenția mea a atins un nivel incredibil.
  2. Emoțiile sunt în continuare acolo – și cele negative, și cele pozitive, nu le ascund sub preș, dar îmi revin mult mai rapid în urma celor negative, iar cele pozitive rămân mult mai mult cu mine. Nu mă refer aici doar la emoțiile mele, ci și ale celor din jur sau ale oamenilor cu care lucrez (emoții care înainte mă afectau foarte tare și mă împiedicau să-i ajut).

Fiind sceptică, în urmă cu câțiva ani nici măcar nu voiam să aud de meditație, nu făceam diferență între diverse tipuri și nu înțelegeam legătura cu partea spirituală. Dar deh, mai creștem, mai învățăm, mai distingem nuanțele de gri existente. happy

Aș vrea să dau mai departe lucrurile care m-au ajutat pe mine personal, să desființez din preconcepțiile existente pe subiectul ăsta și să vorbesc și despre adevărul științific din spatele titlurilor răspândite prin media (fiindcă meditația nu e o baghetă magică pentru orice dar, în urma monetizării, s-a ajuns la hiperbolizări), așa că am început să lucrez la un ghid cu tot ce am învățat eu.

Dacă ești interesat de subiect, dacă ai orice fel de curiozități legate de meditație, m-ar ajuta să completezi formularul de aici până miercurea viitoare (EOD).

Muchas gracias!

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed