Noutăți 321sport: Tura de vis & Running Tour Berlin

Antrenament 321sport Herastrau 30 mai 2017

Foarte pe scurt, două noutăți legate de 321sport – proiecte mari, la care am lucrat mult în ultima perioadă și din acest motiv am mari emoții:



Tura de vis (24-25 iunie 2017)

1. TURA DE VIS

Fiindcă tot a fost solstițiul, cea mai lungă zi a anului și, implicit, cea mai scurtă noapte, am zis să profităm și să organizăm în acest weekend o alergare nocturnă prin București. Am fi alergat chiar în noaptea de 21-22, dar am zis pas din cauză că a picat într-o zi lucrătoare.

Așadar, mâine, în noaptea de sâmbătă spre duminică (24-25 iunie), vom alerga de la apusul soarelui până la răsărit în ceea ce noi am numit Tura de vis.

Nu este o competiție, alergăm împreună într-un ritm ușor și nu lăsăm pe nimeni în urmă. Vă puteți alătura oricând pe traseu, la fel cum puteți renunța oricând veți simți că ați obosit.

Începem în parcul Herăstrău, la 21:30 (ne vedem la intrarea dinspre metrou Aviatorilor), și încheiem în Delta Văcărești, la 5:00 (intrarea dinspre metrou Mihai Bravu).

La final (adică la răsărit) vom avea mai multe premii pentru cei care au alergat alături de noi timp de cel puțin o oră:
– un ceas Garmin Romania Forerunner 35
– două vouchere din partea Alive de la Secom Romania pentru echipament care să protejeze articulațiile (2 x 250 lei, unul pentru o fată și altul pentru un băiat)
– trei vouchere (în valoare de 400 lei, 300 lei și 200 lei) pentru echipament sportiv de la Sport Vision.

Mulțumim celor care ne susțin:
– Ultimate Ears
– Secom + Alive
– Garmin
– Sport Vision
– AQUA Carpatica
– Varta

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de FB a eventului (acolo vom și posta update-uri din oră în oră, ca să aflați unde ne situăm) sau pe site.



321sport Running Tour Berlin (15-17 septembrie 2017)

2. 321sport Running Tour Berlin powered by Vola.ro

Marea surpriză, pe care de abia așteptam s-o facem publică: împreună cu agenția de turism Vola.ro, am pregătit un tur de alergare în… Berlin, orașul care găzduiește unul dintre cele mai mari maratoane din lume.

321sport Running Tour Berlin va fi în weekendul 15-17 septembrie 2017.

Pachetul include:
– 3 trasee de alergare, pe care le-am planificat special ca să ne poarte prin cele mai frumoase zone ale orașului. Vor fi supravegheate de antrenorii 321sport, Radu Restivan și Flavia Matei. Tot ei vor ține și încălzirea la început, respectiv sesiune de exerciții cu forța corpului + stretching la finalul alergărilor.
– Pentru că după o alergare merge și puțin răsfăț culinar, vom avea un Food Tour de 4 ore al orașului, cu mâncare și băutură incluse. Ghidul va fi Per Meurling, de la Berlin Food Stories, unul din cei mai apreciați food bloggers și critici culinari locali.
– Transport cu avionul + 1 bagaj mic de mână inclus.
– Cazare 2 nopți în cameră dublă la un hotel de 3 stele (Berliner Hof, situat la intrarea vestică în Grădina Zoologică).

321sport Running Tour Berlin este primul pachet de acest gen din România. Găsiți toate detaliile pe vola.ro/321sport.

P.S. Vedeți că avem un număr limitat de locuri, doar 20, deci nu stați prea mult pe gânduri!

Poza folosită la începutul articolului este de la antrenamentul din data de 30 mai 2017.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed