Pe 22 mai ne vedem @ GPeC SUMMIT 2023

Pe 22 și 23 mai se va ține în București o nouă ediție GPeC Summit, evenimentul de e-commerce și digital marketing.

Pe 22 mai (luni) o să fiu și eu la TNB, este ziua dedicată conferinței și GPeC Expo. A doua zi de GPeC Summit este zi de workshopuri – o să fie în paralel 6 cursuri intensive care durează 8 ore (cursurile se țin la Hotel Sheraton).

Las aici mai multe detalii despre speakeri, invitații la paneluri și traineri:

Vor urca pe scenă 5 speakeri internaționali:

  • Mark SchaeferMarketing New Realities: The Most Human Company Wins. Renumit marketer, autor și consultant, a publicat mai multe cărți de business și marketing (pe teme din zona de personal branding, influence marketing, social media, content marketing și altele).
  • Karl GilisListen to your users! (And stop doing stupid things) – Karl este expert CRO, co-fondator AGConsult (alături de Els Aerts) – companie pornită în 2001, prin care ajută business-urile pe optimizarea conversiilor și usability.
  • Nancy HarhutDiscover the Brain Science that Drives Buyer Behavior – Cum putem folosi știința comportamentală în marketing? Despre asta va vorbi Nancy, co-fondatoare și Chief Creative Officer HBT Marketing, specializată în behavioral marketing pentru achiziție, retenție, loialitate și cross-selling. A publicat recent cartea Using Behavioral Science in Marketing: Drive Customer Action and Loyalty by Prompting Instinctive Responses, un ghid pentru cum putem folosi știința comportamentală pentru a crește engagement-ul și ROI-ul inițiativelor de marketing.
  • Talia WolfThe power of Emotion: The secret to driving more sales and revenue – Specialistă CRO, fondatoarea agenției GetUplift prin care face consultanță pentru business-uri. Talia a creat frameworkul Emotional Targeting, prin care analizează în profunzime datele cu obiectivul de a genera lead-uri și a crește vânzările și ROI-ul companiilor. Pe lângă serviciile oferite, Talia a pus umărul pe partea de educație, oferind workshopuri gratuite și diverse resurse pentru cei din industrie (oameni de marketing și antreprenori care vor să-și optimizeze conversiile și marketingul).
  • Jon QuintonInvesting £50k in an E-Commerce Project. What happened? (Real Case Study). Jon a fondat agenția Overdrive Digital (Londra), specializată pe campanii de paid search și paid social. Vorbește despre lucrurile învățate pe blogul și podcastul Overdrive Digital

Pe lângă invitații internaționali, o să fie și câteva paneluri cu invitați locali:

  • Comerțul online românesc în stagnare? Ce își doresc clienții și cum scalezi business-ul e-commerce în contexul actual? Invitați: Cătălin Maftei (Founder C-Solution), Adrian Mihai (CEO FAN Courier), Lucian Baltaru (CEO Sameday). Host: Andrei Radu (CEO & Founder GPeC).
  • Ce trebuie să știi pentru a primi investiție în business-ul tău? Invitați: Bogdan Colceriu (CEO Frisbo), Daniel Nicolae (Co-Founder & Managing Partner Innoship), George Moroianu (Co-Founder Flip.ro), Mihai Bocai (CEO Flaminjoy). Host: Nikola Yanev (Marketing Manager Eleven Ventures).
  • Growth: Tendințe și instrumente pe care le au la îndemână magazinele online pentru a scala. Invitați: Augustin Dobre (CEO Capital Financial Services), Ionuț Sabadac (VP Merchant Solutions TBI Bank), Mihai Vînătoru (Managing Partner DWF), Olimpia Norsesovici (Senior Business Development Manager MGID). Host: Raluca Radu, Founder MTH Digital.

Agenda detaliată aici.

Pe 23 mai, în a doua zi GPeC Summit, o să se desfășoare la hotel Sheraton în paralel 6 cursuri / workshopuri intensive care durează 8 ore (max 20 de participanți la fiecare):

Încă te mai poți înscrie, găsești bilete aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed