Dacă vrei să înveți să asculți mai bine: înscrie-te la programul Supernatural Listening

Calitatea vieții noastre este influențată de calitatea relațiilor noastre, iar calitatea relațiilor depinde de cât de bine știm să ascultăm – motiv pentru care vreau să mă asigur că nu-ți scapă Supernatural Listening – un program despre dobândirea și antrenarea skill-urilor de ascultare, pe care-l începem în curând la Whisper – Center for Strategic Change.

O să fie un program intensiv, va dura 3 luni și este gândit și ținut de Andrei.

Cel mai bun mod de a afla mai multe despre el este să participi la Demo Day – un workshop de 4 ore, unde poți să înveți lucruri utile despre arta ascultării și, în același timp, să te convingi dacă programul este sau nu pentru tine.

Uite ce vei învăța în Demo Day:

„1. Vei afla care sunt pasii Ascultarii de calitate. Ce ai nevoie sa faci, si in ce ordine, ca celalalt sa se simta ascultat, dar si ca tu sa auzi cu adevarat atat cuvintele spuse de celalalt cat si lucrurile pe care alege sa nu le spuna!

2. Vom vorbi despre cele 3 moduri in care oamenii prefera sa proceseze informatiile in mintea lor si vei avea ocazia sa exersezi in Breakout Rooms identificarea acestor moduri prin urmarirea unor cuvinte cheie in limbajele vorbitorilor.

3. Vei invata un model de analiza a body-language-ului care iti va permite sa identifici in doar cateva secunde la ce se gandeste si cat de sincera este persoana din fata ta in timp ce comunica. Si vom si exersa asta intr-un exercitiu in Breakout Rooms.

4. Iar, la final, vei afla toate detaliile legate de programul extins Supernatural Listening: cand incepe, cat va dura, in ce zile se va desfasura, ce vei invata efectiv in fiecare dintre module, cat de practic este si, bineinteles, cat costa si ce optiuni de plata sunt, ca sa poti sa te convingi ca este potrivit pentru tine!

Nu in ultimul rand vei avea ocazia sa pui toate intrebarile pe care le ai (sau care iti vor aparea in minte) legat de acest program, intr-o sesiune de Q&A completa.”

* O să fie, de fapt, două Demo Days, pe 22 ianuarie, respectiv 29 – după ce te înscrii vei primi un mail de unde poți selecta în care zi preferi să participi. Îți recomand să nu stai însă prea mult pe gânduri, fiindcă numărul de locuri este limitat, din rațiuni legate de dinamică de grup.

Găsești aici mai multe info: Supernatural Listening Program. Ne vedem la Demo Day.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed