???? Primul video e aici! Q&A la 3 ani de Friday Read

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Am emoții.

Sunt trei ani de când am început să trimit acest newsletter și, în loc de tort, am promis că înregistrez un video în care răspund la întrebări primite de la voi, cei abonați. Și l-am înregistrat.

Emoțiile le-am avut când am anunțat că fac asta.

Emoțiile le-am avut și ieri dimineață, când l-am filmat, fiindcă am ani întregi în care am stat în spatele camerelor, ca să-i ghidez eu pe cei aflați sub lumina reflectoarelor. Nu sunt obișnuită cu acest rol inversat.

Emoții am și acum, așteptând să observ reacțiile, să aflu dacă ajută pe cineva acest gen de materiale, dacă voi, cei care le urmăriți, schimbați ceva în urma informațiilor aflate de la mine (sau dacă măcar deveniți curioși și începeți să căutați mai multe informații în direcția aia).

Iar dacă ajută, o să mai fac și altele. Și probabil o să am la fel de multe emoții.

În acest video vorbesc despre cum iau decizii când mi-e frică, ce părere am despre sindromul impostorului, cum să găsești un mentor, cartea care a avut cel mai mare impact asupra mea, de ce am scris newsletterul în engleză pentru o perioadă și de ce am revenit la limba română + multe altele.

???? Poți vedea aici ce a ieșit: Video: Q&A la 3 ani de Friday Read

Mulțumesc că îți rupi aproape în fiecare vineri câte un pic din atenție ca să citești ce scriu, ce înregistrez sau, de data asta, ce filmez.

Happy Friday!

– Cristina

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed