(Experiment) 3 ani de Friday Read + video AMA

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Neațaaa!

Deviez un pic de la formatul cu care te-am obișnuit în fiecare vineri. Fiindcă se apropie aniversarea a trei ani de când am lansat acest newsletter, vreau să fac ceva diferit: o sesiune de AMA (= Ask Me Anything). O să iau întrebări de la tine și de la toți cei abonați și voi răspunde printr-o serie de ‘pastile’ video.

După cum mă știi, sunt mama introvertiților, aș da orice să mă ascund sub o piatră și să tastez pentru totdeauna cuminte de acolo, așa că orice cu video e pentru mine un pas uriaș în afara zonei de confort. O să fie un experiment interesant.

So shoot away! Intră pe acest link de Google Form și scrie acolo o întrebare la care ești curios să știi răspunsul meu, orice fel de dileme, curiozități sau provocări pe care le ai acum. Voi înregistra video răspunsul, îl voi urca public și voi trimite linkul în următorul email.

Tip: încearcă să faci întrebarea cât mai scurtă, clară și specifică. Și de preferat să se învârtă în jurul newsletterului, a subiectelor despre care am scris în acești ani și a muncii lui Hugh Everett.

– Cristina

P.S. pe lângă materialul video în care răspund la întrebări, o să ofer și câteva cărți cadou celor care au pus întrebări. După cum știi, îmi place tare mult să mai dau cărți din când în când și fac asta destul de random și low-key, deoarece nu vreau să devină motivul principal de interacțiune. O să ofer 10 cărți de non-ficțiune selectate de mine – evident, unele pe care le-am citit la rândul meu, ca să pot garanta că oferă valoare. Mă ocup eu de transport.

P.P.S. referitor la Hugh Everett: era o glumiță. Una doar pentru mine. Am râs, dar țin acum totuși nevoia să precizez: fără întrebări din fizică cuantică, te rog eu.

Las aici din nou linkul prin care să trimiți întrebarea: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwYyUuCJap1C93HU0B3tYQJCIfCxSJzVvyEiSOHNy10eu9GQ/viewform

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed