Cum să-ți începi ziua de lucru de acasă (guest @ FOMO Newsletter – Cristian Manafu)

„Atleții profesioniști au o rutină prin care trec înainte de evenimentele importante. Își pun o piesă energică (mereu aceeași), au exercițiile de încălzire pe care le fac într-o anumită ordine, poate au și diverse superstiții de care se țin. Își condiționează astfel creierul să intre în starea dorită. Nu doar ei se folosesc de puterea rutinei, ci și cei care fac performanță în alte domenii: artiștii, public speakers, stand-up comedians sau jucătorii profesioniști de șah.”

Așa începe textul pe care l-am scris în urmă cu două weekenduri, pentru a treia ediție specială a FOMO Newsletter – newsletterul lui Cristian Manafu.

Am fost 12 oameni invitați care am abordat din mai multe unghiuri același subiect: cum să lucrezi de acasă (eu am scris despre cum să te pregătești să-ți începi ziua de lucru).

Lista celor invitați: Tudor Galoș, Ionut Radu Munteanu, Nansi Lungu, Adrian Asoltanie, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Călin Fusu, Dorin Boerescu, Cristina Chipurici, Vali Petcu, Vicki Nicola, Andrei Roșca și Andra Zaharia.

Citește aici continuarea: Cum te pregătești să îți începi ziua de lucru de acasă.

Găsești aici toate textele celor invitați.

Te abonezi de aici: FOMO Newsletter.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed