DoR | Actualizator: Cum ne informăm în vremuri de pandemie

Azi am găzduit cel mai recent și, pentru o perioadă, și ultimul Actualizator – newsletterul săptămânal DoR (Decât o Revistă).

Am scris despre relația noastră cu consumul de informație digitală în vremuri de pandemie, cum să navigăm prin informații cu mai puțină panică și anxietate. Îl citești aici.

Actualizator ia momentan pauză, dar poți continua să urmărești Jurnal de Pandemie, newsletterul zilnic DoR pornit sâmbăta trecută, despre noul coronavirus și cum ni s-au schimbat viețile de când a apărut și în România. Te abonezi de aici (sau vezi ce articole pun la ei pe site: dor.ro/coronavirus).

Ilustrația de mai sus a fost făcută Mircea Drăgoi.

P.S. Am încercat să public câte un articol nou zilnic aici, pe blog, dar nu mi-a ieșit. Nu fiindcă n-aș fi scris – scriu mult în fiecare zi, doar că în mare parte din timp scriu lucruri care nu sunt publice sau nu pot fi făcute publice chiar imediat, și nu întotdeauna îmi mai rămâne suficientă energie emoțională și pentru blog.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed