Cărțile lui 2019 | Cristina’s Friday Read

Acest text a fost întâi trimis celor abonați la newsletterul meu, Cristina’s Friday Read. Dacă vrei să primești mai multe resurse de acest gen, te poți abona de aici.

Bună dimineața! Happy Friyay!

Mail-ul de azi e scurt, dar asta doar fiindcă vine cu două linkuri spre niște găuri negre. Pe lângă posibilitatea să-ți mănânce tot timpul, s-ar putea să-ți dea și daună la buget. #sorrynotsorry

1. Am întrebat oamenii din jur care a fost cea mai bună carte citită în 2019, uite ce mi-au răspuns 35 de prieteni: Cea mai bună carte citită în 2019? Răspunsuri adunate de la prieteni

2. Iar pentru o listă a cărților citite de mine (am încercat să mă limitez, jur), vezi aici: Cărțile lui 2019

Lista asta este mai degrabă cu cărțile care m-au obsedat în acest an, cele care au picat la momentul potrivit pentru Cristina v.31 happy Nu sunt recenzii sau recomandări ferme, nici nu le-am pus în vreo ordine anume. Sunt mai degrabă ‘fire starters’, să-ți fie de ajutor în cazul în care la un moment dat în viață vei simți nevoia să te duci în profunzime pe un subiect.

p.s. am schimbat firma de hosting zilele trecute, n-ar mai trebui să fie problemele de care povesteam vineri dar, dacă totuși citești articolele de la mine de pe site și descoperi vreo eroare, te rog dă-mi un semn. Urmează să mai public niște articole de final de an.

Stay true.

– Cristina

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed