La o apă plată cu Alexandru Negrea – despre freelancing & social media detox (#vlog)

pyuric-alexandru-negrea-daily-vlog

Dacă vă era dor de vocea mea suavă sau de cum arăt din profil happy am stat ieri de vorbă cu Alexandru Negrea la o narghilea și o apă plată.

Da, e același cadru precum la interviul cu Andreea Verde pe care l-am publicat săptămâna trecută, doar că de data asta eu am fost cea care a răspuns la întrebări. Și e video. Găsiți o parte din discuție mai jos.

Am povestit despre:
– Traseul meu profesional din ultimii 10 ani (de când mă știu cu Alex) și motivele pentru care noi, în mijlocul unei zile de miercuri, putem sta la o narghilea și apă plată. Long story short, am făcut tranziția înapoi la freelancing – am revenit la prima iubire, muzica.
– De ce am simțit nevoia de a lua pauză de la social media (sau, mai bine zis, de a reduce la minim timpul petrecut astfel). Un detox care nu prea-mi iese. happy

În vlogul de mai jos e doar prima parte a discuției, la noapte vine și a doua și updatez atunci articolul. Later update: nu mai vine și partea a doua, a rămas doar asta. :)

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed