Proiect interesant: săptămâna experiment #GrolschChallenge

Zilele astea stau cu ochii pe o campanie mișto de la Experimentalist și Grolsch, în care au implicat mai mulți oameni creativi. Timp de o săptămână, aceștia au primit diverse provocări.

1. București Optimist

Pe Cristian Vasile (Igu) l-au provocat să vadă Bucureștiul dintr-o altă perspectivă. Marți a încercat să-și imagineze cum ar arăta viața din perspectiva unui câine care se plimbă liber prin oraș:

2. Deliric

Știind că este pasionat și de fotografie, pe Deliric l-au provocat ca în fiecare zi să interpreteze în imagini versuri din piesele lui. Urmăriți-le și încercați să ghiciți “soundtrackul” pentru fiecare:

3. Sweet Damage Crew

Sweet Damage Crew i-au provocat să abordeze lucrurile diferit, să revină la coala de hârtie, markere și creioane ca să arate că nu au nevoie de un perete ca să fie creativi. Asta este postarea de marți, în care ne arată cum ar arăta casa unui gamer:

4. Bicicletele Pegas

Pe cei din echipa Pegas i-au provocat la un experiment vizual: o instalație vizuală formată din planșe succesive. O vom vedea integral la finalul săptămânii. P.S. vedeți că diseară este lansarea magazinului lor.

5. Andreea Retinschi

Update făcut ulterior, fiindcă în primă fază au reușit să-mi scape materialele Andreei happy Provocarea ei a fost să arate lucruri familiare, din perspective noi:

Mai sunt și altele interesante, le găsiți pe toate pe Facebook, pe hashtagul #GrolschChallenge .

P.S. Dacă rămâneți weekendul ăsta prin București, pe C.T.C. și Sweet Damage Crew îi puteți vedea în acțiune la festivalul UNDERval din parcul Carol. Graffiti + concerte hip-hop + workshopuri de streetdance, skate, BMX etc, n-are ce să fie rău. Programul complet aici.


Leave a Reply