Interviu – despre muzică [iunie 2014]

Interviu Pyuric - licenta Dana Berghes

Despre industria muzicală de la noi, despre Berklee, despre underground – despre toate astea în răspunsurile pe care le-am dat în urmă cu aproape jumătate de an, pentru licența Danei. Găsiți la ea textul integral. Scurt fragment:

Nu cred că mai există conceptul de underground, s-a dus odată cu explozia internetului. Muzica ajunge acum imediat la urechile altora, nu mai trebuie să treacă de filtrul caselor de discuri și al managerilor de playlisturi de la radio sau TV. Dacă piesele sună bine, vor fi share-uite pe social media, va crește și fanbase-ul, va avea parte de promovare mainstream, iar lumea va veni la concerte. Artistul trebuie să se concentreze pe a face muzică bună, fiindcă nu mai poate da vina pe alții pentru faptul că nu știe nimeni de el. Acum oricine are o șansă, există public destul care să te asculte, cu condiția ca muzica pe care o faci să nu fie mediocră.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

2 comentarii

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed