Recomandare: Interviu Cal Newport pentru Writing Routines

A apărut un proiect nou de care m-am îndrăgostit pe loc: Writing Routines, lansat de unul din autorii mei favoriți, Ryan Holiday (yes, him again).

Este un site despre obiceiurile oamenilor care trăiesc din scris (sunt cunoscuți pentru asta / fac bani din asta) – asta e cumva deja evident din numele site-ului, dar de abia acum vine partea mea preferată: dacă vă abonați la newsletter, veți primi săptămânal pe mail câte un interviu cu un scriitor. Sunt interviuri lungi, format exclusiv text, pline de detalii despre obiceiurile lor legate de scris.

Primul interviu este cu Cal Newport – pe care s-ar putea să-l știți datorită cărților „Deep Work” și „So Good They Can’t Ignore You” (dacă nu le-ați citit, căutați-le fiindcă merită, sau măcar urmăriți-i discursul „Quit Social Media” pe care l-a ținut la tedX în urmă cu câțiva ani).

P.S. ce ați citit acum am publicat inițial pe Facebook, dar mi-ar fi părut rău să se piardă în gaura neagră de acolo. merită să rămână și aici în scris.

P.P.S. dacă dați peste orice fel de resurse mișto legate de scris / scriitori, aș aprecia dacă mi-ați da și mie un forward. sharing is caring. happy știți unde mă găsiți: contact at pyuric.ro.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

2 comentarii

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed