Pyuric @ Facebook

Am contul personal de Facebook de 4 ani si la inceputul anului trecut ajunsesem la limita de 5000 de prieteni… tot ma incapatanam sa nu-mi fac pagina pentru simplul fapt ca nu-mi place termenul de „Fan Page” insa, discutand la o cafea cu Marian Dorobantu pe tema asta, mi-a pus problema cum as reactiona daca ar face altcineva pagina de FB in locu’ meu si ar posta mizerii. laughing Trist scenariu… Asa ca dupa cateva zile am ‘primit cadou’ de la el pagina asta de ‘persoana publica’: Facebook.com/CristinaChipurici pe care urmeaza sa pun mai mult continut si sa tin la curent lumea cu activitatea mea (in paralel cu contul personal/Twitterul/acest blog), pagina fiind administrata de Marian si de Hoinaru. Pababibam:

Pyuric (Cristina Chipurici)

Promote Your Page Too

P.S. la insistentele mele laughing si Griffo si-a lansat azi o pagina de Facebook pentru toate creatiile sale. Cu el lucrez pe orice inseamna grafica, fiind extrem de talentat… este ‘responsabil’ de grafica pentru artistii Okapi Sound (Guess Who, Grasu XXL, Agresiv, Maximilian), mare parte din site-urile / tricourile / copertile de single-uri / albume de la Roton (Inna, Play & Win, Raluka, Zero), Edward Maya, Puya, Narcotic Sound, fondatorul Blackout Magazine etc. Inca nu a apucat sa urce nici 5% din tot ce a facut pana in prezent, insa urmeaza sa o ‘puna la punct’, asa ca urmariti-l aici daca sunteti interesati: Facebook.com/ArtworkByGriffo

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

10 comentarii

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed