Despre manageri pe Facebook @ DailyBusiness

Am observat ca saptamana trecuta a aparut un articol in DailyBusiness.ro despre ce face managerul roman pe Facebook, articol in care am fost citata… Alaturi de mine mai puteti afla ce au zis despre FB si Vlad Balan, Dragos Stanca, Liviu Taloi si altii.

Trecand peste faptul ca au folosit poza mea de la calendarul cu fetele de pe Twitter, care nu prea ma reprezinta (sunt machiata la greu, eu nu ma machiez in general), nu este deloc adecvata unui astfel de articol (sunt cu paharul de bautura in mana si cu un umar gol, articolul este despre manageri pe Facebook) si care nici macar nu este poza mea de profil de Facebook (concluzia: puteati sa cereti si o poza odata cu raspunsurile la intrebari happy ), cam asta scrie:

Cristina Chipurici de la Monden.info are aproape 5.000 de prieteni pe Facebook, dar petrece doar 5 minute pe zi pe reteaua sociala americana. „Uneori stau mai mult daca am de promovat sau updatat paginile artistilor de care ma ocup”.

„Ma axez pe experiente personale. Aparitiile pe care le mai am in presa, evenimentele la care ma duc, stiri din muzica. Mai demult aveam Facebook-ul legat de contul de Twitter si uitam sa intru pe FB cu saptamanile, insa am scos Twitterul pentru a le updata diferit”, spune Cristina Chipurici.

Aceasta gaseste destul de multe lucruri deranjante la Facebook. „Prea multi spammeri, ‘zgomot’, multe aplicatii inutile, evenimente, pagini sau grupuri la care esti invitat, desi pentru tine sunt irelevante si e greu sa si filtrezi pe cei carora sa le trimiti invitatii la toate acestea, pluginul de uploadat poze care se blocheaza prea des, faptul ca esti tagguit (marcat – n.r.) in poze aiurea (la acele colaje sau poze din jocuri) si altele”.

Pe de alta parte, Facebook a ajutat-o pe Cristina Chipurici sa promoveze artistii cu care colaboreaza, „dar deocamdata m-am limitat la aceasta, nu consider ca am exploatat la maxim Facebook-ul. Cu siguranta imi pot promova proiectele mult mai bine”, incheie Chipurici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

3 comentarii

3 comentarii. Leave new

  • Nunu, n-ai inteles ideea. laughing

    Vor sa spuna ca esti un manager de succes, care are destui angajati sa-i aiba grija de treburi, in timp ce stai la un cocktail pe Coasta de Azur savurand petrecerea data in cinstea ta.

    Of, chiar tre’ sa-ti explic cum stau treburile?

    Răspunde
  • or fi stiind ei ceva. Zic sa le urmezi sfatul, oricum.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed