Spun povești care merită învățate

Guest-Post: despre muzica in online-ul romanesc

Costin a publicat azi pe reFresh.ro un guest-post scris de mine despre blogurile de muzica si monden din Romania + lansarile online de videoclipuri.

Mi-a propus in urma cu 2 saptamani sa scriu un guest-post despre nisa de muzica, m-am apucat sa aduc la zi datele pe care le aveam referitoare la alte bloguri de muzica / monden (numarul de comentarii la articolele din luna aprilie, abonati la feed, vizitatori unici pe zi via Trafic.ro etc). Am amanat insa publicarea articolului… Am vrut sa profit de lansarea online a noului videoclip Hi-Q pentru a-l completa, mi-a oferit niste informatii pretioase: vizionarile exacte de pe fiecare blog si site care a embeduit videoclipul. Mai aveam niste statistici asemanatoare, de la alte videoclipuri si single-uri lansate online, insa voiam ceva mai recent (desi concluzia era aceeasi: Monden.info aduce de departe cele mai multe vizionari).

Asadar, duminica am finalizat guest-postul (”finalizat” e prost spus, ca as mai fi scris la el inca 3 luni, nu e nici de departe complet)… iar ce a iesit puteti citi AICI. Va invit sa va uitati bine in special pe cele doua tabele din articol (click pe ele pentru a le mari). Enjoy happy


Leave a Reply