Despre publicitatea pe bloguri, la stirile Pro TV

Uitati aici inregistrarea de la Pro TV despre publicitatea pe bloguri, o sa-i vedeti in urmatoarea ordine pe: Zoso, Bobby Voicu, Ionut Oprea, pe mine, Orlando:


Original Video – More videos at TinyPic

Au lasat foarte putin din ce spusesem, sunt incantata insa ca mi-au scris numele corect. laughing Pe Orlando si Ionut Oprea, in schimb, i-au incurcat intre ei.

Ce ziceam in plus este ca sunt mai putine campanii, insa mai bine platite. Ne merge mai bine fata de anul trecut, probabil si fiindca stim exact ce reclama se potriveste pe Monden.info, ce nu are niciun efect, ce nu intereseaza pe cititorii nostri.

Si da, stiu, ar trebui sa vorbesc mai rar. Aveam emotii. happy

Inregistrare via Zoso


8 Comments

  1. Nu erai grăbită, erai succintă şi eficientă în comunicare.winking

  2. Hehe, iti uitasem vocea happy

  3. si eu cand ma vad in fata unei camere de filmat rolling on the floor ma precipit si vb cam la fel de repede, sau ma blochez tongue

  4. Pyuric nu e chiar asa cum spui tu…eu sunt online de mai bine de 5 ani si crede-ma ca se castiga foarte bine si in alte domenii decat muzica happy .

  5. Da eu n-am spus ca se castiga bine numai din muzica happy Am spus ca se castiga bine din bloguri ft nisate si daca iti cunosti bine publicul

  6. Nu ai spus asta,poate asta ai vrut sa se inteleaga,acum am inteles si imi cer scuze pentru tragerea de urechi,dar am fost nevoit sa o facbig grin

    Tine-o tot asa !

  7. Nu-i nimic… Au taiat foarte mare parte din materialul pe care-l filmasem, probabil de asta…

  8. Mie nu mi s-a parut sa fi avut emotii si credeam ca deobicei vorbesti repede big grin ai o gura mare hee hee cum se zice..

Leave a Reply