Fanaticii

Fanaticii sunt cei care, atunci cand argumentezi anumite chestii negative legate de idolul lor, spun ca esti invidios.

Fanaticii sunt cei care, desi nu te cunosc, atunci cand spui ceva de rau despre idolul lor, spun ca esti fie houser, fie manelist.

Fanaticii sunt cei care, atunci cand din 10 posturi pozitive scrii si unul negativ despre idolul lor, te ameninta cu moartea.

Fanaticii sunt cei care, daca te iei de faptul ca idolul lor se drogheaza, iti spun ca tu de fapt esti frustrat ca nu poti si tu, si ai o viata monotona.

Fanaticii sunt cei care argumenteaza mereu in felul urmator: „Eu nu sunt fan al lui Xulescu, dar Xulescu este cel mai tare si cel mai mare, este zeul meu…

Fanaticii sunt cei care, atunci cand nu le convine ceva din ce ai scris, spun ca esti copil de 14 ani care n-are viata si sta pe net.

Fanaticii sunt cei care nu vor putea privi niciodata obiectiv un artist, nu ii vor putea recunoaste punctele slabe.

Fanaticii sunt cei care nu vad niciun alt artist in afara de idolul lor. Idolul lor e cel mai tare si n-are defecte, restul artistilor sunt praf.

Fanaticii sunt cei care iti spun ca esti subiectiv, ca tie de fapt nu iti place nimic, ca de ce nu oferi o sansa artistului lor favorit…

Va las pe voi sa completati lista…

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

11 comentarii

11 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed