Înscrie-te @ workshop Annual Review / 2022

LATER UPDATE: Am închis înscrierile la acest workshop.

Se apropie finalul de an – un moment unic de care merită să profităm, deoarece este o oportunitate să începem anul într-un mod activ, cu intenție, nu reactiv.

Ne oferă energia de a ne regândi prioritățile cu mintea fresh, de a planifica și a pune în mișcare proiectele pentru 2023. (în cazul meu, tranziția spre anul nou este un pic mai puternică, fiind născută chiar de 1 ianuarie 🙈 ).

Dar, înainte să sărim în planificarea noului an, avem nevoie să tragem linie, să găsim o metodă prin care să măsurăm ce s-a întâmplat în ultimele 12 luni și ce vrem să schimbăm.

Cu alte cuvinte, avem nevoie să facem un review anual – unul dintre cele mai puternice și de impact exerciții de introspecție pe care le putem face. Ne va ajuta să câștigăm claritate, motivație și încrederea că suntem pe drumul cel bun.

Deoarece îmi doresc să dau mai departe din lucrurile învățate de mine, din sistemele pe care le folosesc pentru a mă organiza, voi ține un workshop în care detaliez cum fac eu acest proces anual de review.

De fapt, voi ține două workshopuri, ca să îți fie mai ușor să alegi la care vrei să participi. Iar dacă nu poți participa la niciunul dintre ele, dar totuși vrei să afli procesul, există și varianta să primești ulterior înregistrarea de Zoom.

Așadar, organizez online (pe Zoom) un workshop de 2 ore despre procesul de annual review.

Te voi trece prin procesul folosit de mine – adică framework-ul și pașii exacți, însă procesul în sine este unul introspectiv și-l vei face tu ulterior pe cont propriu, în liniște. Vei primi inclusiv recomandări de cărți și resurse personalizate pentru nevoile tale. La final o să avem timp și pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri.

Când e workshopul? O să țin de fapt 2 workshopuri în 2 zile consecutive, deci poți alege la care dintre ele preferi să participi: unul este pe 21.12.2022 (miercuri) – de la 10:00 la 12:00, celălalt este pe 22.12.2022 (joi) – de la 14:00 la 16:00.
Unde? Online, pe Zoom.
Cât costă? Sunt două variante. Poți alege fie între 250 de lei (doar participarea la workshop), fie 1500 de lei – în această variantă ai incluse și 6 sesiuni de lucrat cu mine (adică 6 sesiuni a câte o oră pe care le facem 1-la-1, până în iunie 2023, pe subiecte legate de productivitate, organizare, claritate în decizii). Later update: S-au dat toate locurile pentru varianta de pachet cu sesiuni 1-la-1.
Cum te înscrii? Completează acest form: https://forms.gle/RWMX1jie7gXABzCF9

P.S. numărul de locuri este limitat.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed