Recomandare video: Bobby’s Minute

bobbys-minute

Bobby a început recent un experiment video, o serie de pastile scurte în care se filmează cum răspunde la diverse întrebări.

Multe dintre ele sunt despre afaceri – antreprenoriat, lumea start-up-urilor, lecții de productivitate, ce a învățat din experiența MavenHut etc.

Ce-mi place cel mai mult este că un episod are maxim un minut – de aici și numele Bobby’s Minute. Practic, și-a impus limita asta de 60 de secunde, ceea ce-l forțează să fie cât mai concis și clar.

Nu știu voi ce relație aveți cu vlogurile, dar eu una nu prea am timp sau răbdare să mă uit mai mult de un minut la un vlog, prefer oricând să citesc un text lung cât o zi de post negru. Apreciez munca depusă, sunt conștientă de impactul pe care-l au vloggerii, dar pur și simplu nu mă încadrez în target. Bobby este primul pe care reușesc să-l urmăresc în fiecare zi.

Toate materialele sunt în engleză, le găsiți pe canalul lui de YouTube. Filmează mai multe deodată și postează câte unul pe zi. Până acum a postat 27 de video, deci într-o jumătate de oră le-ați văzut pe toate.

Bonus: apariția lui Betty, o cățelușă super simpatică, îi este parteneră în câteva episoade. happy

Dacă vreți să-i adresați și voi întrebări, o puteți face în acest Facebook post.

P.S. pentru cei mai tineri: Bobby Voicu este unul dintre „pilonii” comunității de bloggeri din Ro. De la el am avut șansa să învăț super multe lucruri (ca să nu mai spun că, dacă nu-l cunoșteam, cu siguranță n-aș fi pornit sau vândut vreodată Monden.info). Mai multe detalii găsiți aici.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed