Redescopera Romania #4: prima zi (Dobrogea)

14 august, 7:30 am, Militari, Bucuresti: Dupa o noapte in care pur si simplu n-am mai avut timp sa dorm, Bobby vine sa ma iasa de acasa… a inceput cea de-a patra excursie Redescopera Romania. 5 masini, 20 de oameni, 6 zile la dispozitie pentru a redescoperi Dobrogea si Delta Dunarii.

De pe Autostrada Soarelui ne-am impartit in doua echipe: una a plecat inspre Tulcea / Cheile Dobrogei iar cealalta (in care am fost si eu) in sud – Calarasi, pentru a trece Dunarea cu bacu’ pe la Ostrov (sau bacu’ cu Dunarea, dupa cum am reusit ieri sa zic laughing ). Am avut in program cateva obiective pe unde nu mai ajunsesem de foarte mult timp si m-am bucurat sa le revad: manastirea Sf. Andrei, Dervent, Adamclisi, Tropaeum Traiani… toate astea urmate de un pranz in 2 mai (eu i-am zis mic dejun fiindca nu apucasem sa mananc nimic toata ziua, da voi puteti sa-i spuneti si cina, ca era destul de tarziu), unde s-a mai marit gasca cu Hoinaru si Alina Constantinescu. Am vrut sa mergem sa vedem si pestera de la Limanu dupa aceea, insa era pus lacat la intrare.

Mai are rost sa va povestesc despre cat de minunate sunt aceste obiective turistice? Va recomand cu mare drag sa le vizitati, pana si drumurile sunt superbe si ti-e mai mare dragu’ sa te plimbi prin aceasta zona. happy Gasiti multe poze pe pagina Petrom de Facebook sau pe contul meu (le-am facut cu telefonul, nu sunt opere de arta).

Acum suntem cazati in Constanta si ne vom imparti azi din nou in doua echipe (eu voi fi in cea care ramane in Constanta, sa vizitam orasul). Mai apuc sa scriu diseara happy fiindca ieri am cazut lata si am adormit instantaneu, n-am mai fost in stare de nimic.

Fun facts x2:
– Am zis ca trebuie neaparat sa fac tuturor initerea in hip-hop-ul romanesc… si cutia mea de cd-uri se pare ca e cat bagajul altora. big grin
– Roxana Precu a fost terorizata de mine azi noapte cand a descoperit ca sunt somnambula. Ups, uitasem s-o avertizez…

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

2 comentarii

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed