Blogurile de muzica = casele de discuri ale viitorului

Gerd Leonhard este un celebru media futurist, extrem de respectat, pe care l-am cunoscut in ianuarie la Cannes (multumesc Florin happy ). Este expert in media 2.0, viitorul muzicii, probleme de copyright vs. tehnologie etc, a colaborat / colaboreaza cu Sony BMG, RTL, BBC, Orange, France Telecom, Nokia-Siemens, The Financial Times, Omnicom si muuulti altii. A publicat in 2005 cartea ‘The Future Of Music‘, extrem de populara printre cei din industria muzicala, si ‘Music 2.0‘ (in ianuarie 2008). Ei bine, una din profetiile lui este ca blogurile de muzica sunt casele de discuri ale viitorului iar bloggerii vor ajunge moguli de media. Inutil sa spun ca tot ce a prevazut pana acum… s-a adeverit.

Culmea este ca de ceva timp incoace am biroul full de cd-uri si mail-ul plin de piese noi de la artisti aflati la inceput! Toti vor promovare pe Monden.info… Casele de discuri colaboreaza cu noi, televiziunile la fel, posturile de radio la fel, revistele de muzica la fel… Si daca tot am atatea relatii in industria muzicala… Hai sa profit.

TO BE CONTINUED big grin


6 Comments

 1. Îți faci casă de discuri, să înțelegem?

 2. Pyuric vrea sa preia controlul industriei muzicale. Stiu asta din surse concrete. O sa-i manance pe toti laughing … ( glumesc ).

  Nu ne zici mai multe ? tongue Ce-o sa urmeze ? smug

 3. Off-topic; Pyuric, ti s-a mai spus ca semeni cu Blair din Gossip Girl?
  In rest, keep up the good work!

 4. ^ Florin e de aceeasi parere laughing Dar sunteti singurii deocamdata… thx tongue

  @Matei: noup, ai rabdare si o sa vezi big grin

 5. Iti faci casa din discuri?tongue. E bine sa profitam de sansa pe care o avem indiferent de domeniul de activitate. Daca se poate de ce nu?

Leave a Reply