Spun povești care merită învățate

Perfectiunea e plictisitoare

Am ajuns in ultimii 2 ani la concluzia ca as fi usor superficiala. Ma bag in 700 de mii de proiecte, am sute de idei, ma entuziasmez rapid, m-as apuca de toate, dar… ma plictisesc la un moment dat si nu le duc pana la capat. sad Ma apuc de altele.

Am facut practica pentru un job de reporter la stiri la Prima, PR, organizare de evenimente, agentie de media… Ma pregateam sa ajut la lansarea unei reviste de clubbing. Am lansat Monden.info. Am mai lansat un blog, in engleza, de care stiu doar 3 bloggeri romani. Am vrut sa lucrez la Brain TV, am dat casting pentru un job de prezentatoare la eOk, am ajuns producatoare. Am inceput sa ma ocup de promovare de artisti online. Am fost publicist pentru Hi-Q. In fiecare dimineata intram sa prezint stirile muzicale de la Radio Lynx. Am vrut sa-mi lansez propria revista. Am avut cel putin 3 propuneri pentru o emisiune la TV prezentata de mine.

La inceputul acestui an… am renuntat la absolut toate (sau le-am amanat), in afara de cel mai de succes proiect al meu pana in acest moment.

Nu sunt perfecta. Si nu-i sufar pe cei care se cred perfecti. As fi plictisita la maxim daca as fi, daca totul in viata mea ar fi perfect. N-as mai avea niciun scop, n-ar mai exista competitia… Nu sunt perfecta, dar sunt constienta de punctele mele slabe si incerc sa ‘focus’, sa-mi stabilesc prioritati.

In fine… Aruncati un ochi peste NuSuntPerfect.ro .


12 Comments

 1. nu trebuie sa plubici.
  Atentie la footer happy o mica eroare in UTW winking

 2. interesant. şi eu care mă chinuiam să fiu perfect laughing

 3. crezi ca piaţa mai are loc pentru o revistă offline? interesant.. peace sign

 4. Loc sigur este, fiindca revistele romanesti de muzica sunt praf, doar ca… risti sa mori de foame laughing

 5. Am si eu acelasi stil: ma bag in zeci de proiecte, indiferent de ce gen (in general din cauza entuziasmului sau in cautare de ceva nou), iar pe parcurs ori le las balta ori le termin in sictir.

 6. laughing Cred că eşti în Gemeni, că ei sunt aşa… laughing

 7. Zodia este capricorn insa ascendentul poate este gemeni pentru ca ei sunt foarte schimbatori.

 8. Noup… capricorn cu ascendent in capricorn. happy

 9. Interesant, deci esti o capricoarna autentica. Sigur nu ai gresit ceva cand ai calculat ascendentul? Poate ai gresit ora nasterii sau poate nu a fost ok site-ul pe care ai calculat. Calculeaza-l pe mai multe site-uri sa vezi daca acesta iti iese pe toate. Eu sunt pasionat de zodii si stiu si din teorie si din practica ca persoanele care au legatura cu zodia gemeni se plictisesc de obicei repede. Mi se pare ciudat ca spui ca amani diferite lucruri, pai din ce stiu eu la capricorni acestia vor sa rezolve cat mai repede, cat mai bine si cat mai mult si nu prea incearca sa amane nimic.

Leave a Reply