Perfectiunea e plictisitoare

Am ajuns in ultimii 2 ani la concluzia ca as fi usor superficiala. Ma bag in 700 de mii de proiecte, am sute de idei, ma entuziasmez rapid, m-as apuca de toate, dar… ma plictisesc la un moment dat si nu le duc pana la capat. sad Ma apuc de altele.

Am facut practica pentru un job de reporter la stiri la Prima, PR, organizare de evenimente, agentie de media… Ma pregateam sa ajut la lansarea unei reviste de clubbing. Am lansat Monden.info. Am mai lansat un blog, in engleza, de care stiu doar 3 bloggeri romani. Am vrut sa lucrez la Brain TV, am dat casting pentru un job de prezentatoare la eOk, am ajuns producatoare. Am inceput sa ma ocup de promovare de artisti online. Am fost publicist pentru Hi-Q. In fiecare dimineata intram sa prezint stirile muzicale de la Radio Lynx. Am vrut sa-mi lansez propria revista. Am avut cel putin 3 propuneri pentru o emisiune la TV prezentata de mine.

La inceputul acestui an… am renuntat la absolut toate (sau le-am amanat), in afara de cel mai de succes proiect al meu pana in acest moment.

Nu sunt perfecta. Si nu-i sufar pe cei care se cred perfecti. As fi plictisita la maxim daca as fi, daca totul in viata mea ar fi perfect. N-as mai avea niciun scop, n-ar mai exista competitia… Nu sunt perfecta, dar sunt constienta de punctele mele slabe si incerc sa ‘focus’, sa-mi stabilesc prioritati.

In fine… Aruncati un ochi peste NuSuntPerfect.ro .

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

12 comentarii

12 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed