Monden.info – restart

S-a dus in sfarsit cea mai incarcata saptamana a acestui an, cea cu anuntul vanzarii Monden.info. Acum repornesc la drum mai entuziasmata si cu extra energie de munca. happy

Reactiile pozitive ale artistilor si ale celor cu care colaboram nu fac decat sa ma bucure si mai mult. Fiindca m-au sustinut, fiindca m-am mirat sa-i vad chiar atat de fericiti cand au auzit de schimbarile efectuate.

Ca sa nu mai spun de comentariile cititorilor nostri – am aflat de la ei lucruri pe care fie nu le vazusem pana acum, fie le observasem insa nu credeam ca influenteaza atat de mult.

In fine, ideea generala e ca nu ma asteptam la niste reactii chiar atat de fericite si de rapide, pentru mine e doar o confirmare ca va fi si mai bine de acum inainte.

Pe scurt, pentru cine nu a urmarit anunturile noastre si nu prea stie despre ce este vorba: am vandut Monden.info, este primul blog din Romania vandut pe o suma considerabila, raman project manager Monden.info (voi fi singura care ramane din echipa de pana acum). Voi forma o noua echipa care sa scrie, insa directia editoriala nu se schimba.

Mai jos aveti o lista cu cele mai importante articole care s-au scris in legatura cu vanzarea Monden.info, in caz ca doriti sa cititi mai multe:

StartUps
Standard 1 , Standard 2
Hotnews
DailyBusiness
Wall-Street

Anuntul lui Orlando
Zoso 1 , Zoso 2

Inregistrare emisiune radio Lynx

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

13 comentarii

13 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed