Cristina's Friday Read 2

Abonează-te @ Cristina’s Friday Read newsletter

Am pornit Friday Read în vara 2017, din dorința de a-mi ajuta prietenii să nu facă aceleași greșeli pe care le-am făcut eu.

Eram într-o perioadă în care mă săturasem de toate articolele de dezvoltare personală scrise de diverși „experți” care servesc rețete de „succes rapid și garantat”. Mi se par la fel de nesatisfăcătoare precum mâncarea junk: 0 valoare nutritivă, dau dependență și ne lasă mai înfometați ca înainte.

Friday Read este locul unde vorbesc despre lecțiile pe care le-am învățat (și încă le învăț) pe propria-mi piele și mi-aș fi dorit să le descopăr mai devreme, cărți și tot felul de resurse care m-au ajutat să-mi accelerez procesul de învățare, să iau decizii mai bune și să rămân întreagă la cap. Încerc să acopăr toate nuanțele de complexitate, să ofer unelte care ajută oamenii să vadă perspective noi și să ajungă singuri la cele mai bune decizii pentru contextul lor.

Dacă vrei să știi la ce să te aștepți, aruncă un ochi peste arhivă.

De ce newsletter? Fiindcă este o variantă prietenoasă pentru sănătatea noastră mentală. Un email nu depinde de algoritmi lipsiți de transparență și nu dispare din inbox dacă nu îl citim imediat după ce îl primim (și nu-ți recomand să faci asta!), ci îl putem deschide atunci când este convenabil pentru agenda noastră.

Cum te abonezi? Completează formularul de mai jos și vei primi instant un email pentru a confirma abonarea. E nevoie să dai click pe linkul din el pentru a te abona. Pe urmă o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Evident, te poți dezabona oricând vrei.

– Cristina

3000+ cititori din 23+ țări, 74.33% open rate, 9.14% click rate. (aprilie 2023)