Newsletter

Cristina's Friday Read 2

Cristina’s Friday Read

Dacă…
– vrei în permanență să evoluezi, să înveți lucruri noi (kaizen),
– devorezi cărți pe bandă rulantă și pui în practică lecțiile învățate în ele,
– îți plac articolele lungi, echilibrate și bine documentate, care prezintă toate nuanțele de gri și stârnesc dezbateri aprinse în capul tău,
– apreciezi transparența, sinceritatea & no drama,
– ești sceptic(ă), îți place să filtrezi prin propriul filtru al gândirii,
– ai o repulsie față de self-help bullshit scams, cu titluri clickbaity & conținut fluffy,

…atunci s-ar putea ca acest newsletter să fie pentru tine.

În fiecare vineri trimit un mail cu articole, cărți sau podcasts pe care le-am devorat și le recomand. Non-fiction, pe teme de dezvoltare profesională & personală, cele mai multe în limba engleză – îmi pare rău, însă nu suport traducerile chinuite și nici nu prea consum beletristică. Sunt mulți alții care se pricep mai bine decât mine să recomande astfel de conținut, dacă asta e ceva ce te interesează.

NU este un newsletter cu scop comercial și nici nu-mi doresc să fie vreodată (aviz brandurilor / agențiilor care nu înțeleg de ce nu le răspund la astfel de propuneri). Conținutul care apare în acest newsletter a fost descoperit și “curated” de mine personal. Iar dacă vrei să afli mai multe despre cine sunt eu, poți găsi aici mai multe detalii.

Te avertizez din start că te voi dezabona dacă nu-l deschizi și citești. Este un newsletter în care investesc timp și energie, nu-mi doresc să zacă abandonat în inboxul cuiva complet neinteresat de el. Și da, pot vedea exact când deschizi fiecare un mail și pe ce dai click.

Dacă încă mai ești interesat să primești și tu aceste mail-uri, te poți dezabona de aici.

– Cristina